Закарпатець став лауреатом конкурсу YouTube (ВІДЕО)

25
2

Українець Борис Гришкевич із Закарпатської області увійшов до списку лауреатів міжнародного конкурсу Життя за один день, який організували всесвітньо відомі режисери Рідлі Скотт і Кевін МакДональд спільно з YouTube.

Борис Гришкевич представив на конкурс фільм "Іванки". Один день у Карпатах - про життя пастухів, що живуть у горах.

Це відео увійшло до списку 26 кращих фільмів, що розповідають про один день з життя їх авторів. Вони були відібрані з 80 тисяч відео з 192-х країн світу.

Іванки"Бориса Гришкевич і відео інших лауреатів змонтують у повнометражний фільм, який буде презентований 27 січня 2011-го року на кінофестивалі Санденс в США. На прем'єру фільму в США запрошені всі лауреати проекту. 28 січня фільм буде викладено у вільному доступі на каналі youtube.com / lifeinaday.

Монтувати повнометражний фільм буде оскароносний режисер Кевін Макдональд, який зняв такі фільми, як Останній король Шотландії, Торкаючись порожнечі і Одного разу у вересні.

Продюсером кіно виступив режисер Рідлі Скотт, відомий за фільмами Гладіатор, Падіння Чорного яструба, Тельма і Луїза, що біжить по лезу і Робін Гуд.

Повний список лауреатів конкурсу Життя за один день виглядає так: Масуд Хоссаіні (Кабул, Афганістан), Христина Bocchialini, Айман Ель-Сайед Хасан (Каїр, Єгипет), Сома Хелм (Балі, Індонезія), Хіроакі Aikawa, Aikawa Тайцзи (Токіо, Японія) , Марек Mackovic, Okhwan Юн (Катманду, Непал), Альберто Гонсалес Rauizo, Каїн Авеля Тапіа Чавес, Aveliro Тапіа (Арекіпа, Перу) Ренат Арділанов та Олександр Байтурін (Москва, Росія), Патриція Marinez дель Ойо, Toniu Xou, Вірджинія Салвадо Сегу, Араселі Muste Сегу (Барселона, Іспанія), Борис Гришкевич (Закарпатська область, Україна), Харві Глен (Дубаї, ОАЕ), Карін Waechter (Нью-Йорк, США), Крістофер Брайан Heerdt (Напервіль, США), Давид Жак ( Вунсокет, США), Бетсі DelValley (Урбана, США), Боб Liginski-молодший, Боббі Liginski III, Катерини Liginsky Анна (Греслейк, США).

Як повідомлялося раніше, Життя за один день стане першою глобальною повнометражним документальним фільмом, знятим користувачами протягом одного дня - 24 липня 2010

Нижче представлені три частини фільму Бориса Гришкевич "Іванки. Один день у Карпатах »- про життя пастухів, що живуть у горах. Їхній побут наповнений чудової краси пейзажами, шумом листя і музикою дзвіночків на шиях у кіз і овець.

Режиссер и оператор: Борис Гришкевич
Оператор: Денис Мельник
Оператор, фотограф: Дмитрий Миняйло

Текст: Марина Арсенова

Коментарі

U
UMA

ув редакция! Борис Гришкевич - не житель Закарпатья, а киевлянин!

U
UMA

ув редакция! Борис Гришкевич - не житель Закарпатья, а киевлянин!

Читайте також