Закарпатець став заступником голови Адміністрації президента Зеленського

23
33

Відповідний Указ опублікували на сайті Президента України.

Мова йде про Юрія Костюка, який родом з Ужгорода та працював донедавна в студії 95 квартал, і саме він написав сценарій серіалу "Слуга Народу".

— Призначити Костюка Юрія Юрійовича Заступником Глави Адміністрації Президента України, — йдеться в Указі Зеленського.

Не так давно Юрій Костюк дав інтерв'ю закарпатському онлайн-журналу Varosh, в якому розповів про роботу з Володимиром Зеленським, зокрема і над фільмом "Слуга народу".

Більше про Юрія Костюка читайте у нашому окремому матеріалі.

Зазначимо, що сьогодні Володимир Зеленський призначив Головою Адміністрації Андрія Богдана.

Коментарі

D
Dmytro

Майдаун, яким чином я порушую? Я не являюсь державним службовцем або власником даного ресурсу, тому до мене цей закон не має ніякого відношення.

ПС
Пройди світ

Таке враження, що у Києві уже не до регіонів.

D
Dmytro

до Руслан: Про культуру - підтримую Вас. Можна обійтись без образ, писати грамотно і ввічливо. Обозреватель вирвав з контексту навіть не речення, а його частину. Тобто відповідь була досить довгою і чесно кажучи не однозначною, але в контексті попередніх тезисів більш-менш прийнятною і зрозумілою. Не пам'ятаю щоб мова йшла про "найближчим часом" чи достовірність того, що референдум відбудеться. Розглядали можливість проведення такого референдуму для оцінки людьми спірних питань можливих домовленостей. Взагалі питання референдумів є першим у програмі Зеленського. Мені подобається ідея народовладдя. Не впевнений, що це спрацює, але мати такий електронний інструмент дуже зручно. Українцям треба вчитись нести відповідальність в тому числі і за свій вибір. Перепрошую за неправдиву інформацію - згадав, що питання про червоні лінії було не від Шуфрича, а від якогось іншого депутата просто в продовження початої Шуфричем теми.

М
Майдаун

Дмитро,чому порушуєте закон про мову?У публічному просторі,свій нік пишите іноземними буквами,а не українськими?

Р
Руслан

Dmytro тебе ніхто неображав я вуха мию частіше як ти гузицю . Але не в цьому справа культури багатьом нехватає. Це публікація "ОБОЗРЕВАТЕЛЮ"-Андрій Богдан заявив, найближчим часом команда президента винесе питання про подальші переговори з Москвою на загальний референдум-Питання про досягнення мирних домовленостей з Росією: ми розглядаємо винесення на народний референдум, щоб не тільки депутати проголосували і не тільки президент, щоб народ України ухвалив це рішення", — сказав він в ефірі одного з телеканалів.

D
Dmytro

Я читав Ваш коментар до того, як його видалили. Я не буду його заперечувати, але поки нічого не доведено.

8
8

Смішно позирати як "сятий" стає "чортом")))))))))))

D
Dmytro

до Троцкій: Приклад був на основі Шуфрича, бо це його питання Ви зачепили своїм коментарем і відповідь на нього перекрутили. Дивіться запис ефіру і наведіть свій приклад. Мені подобається на даний момент те, що я бачу і чую від команди Зеленського. Я поки не шкодую, що обрали саме його. Президент не повинен всім подобатись, але поважати вибір більшості необхідно. І навіть якщо більшість помиляється - то це її вибір. З свого боку у Вас є можливість вплинути на більшість контраргументами.

D
Dmytro

до Лвррао: Я за діалог, в якому "13.5 млн. українців" не узагальнені поняттям "козлов наiвних". І їх не просять мовчати рік у відповідь на претензії. Вибачте, валідація не пропускає мої повідомлення.

D
Dmytro

до Лвррао: Я також підтримую просвітницьку і роз'яснювальну роботу в плані різниці між СБУ і іншими правоохоронними органами. Я за те, щоб громадяни розуміли в чому полягає суть роботи прокуратури і проти безпідставних переслідувань як простих громадян так і громадян в балаклавах чи громадян з високими статками. При тому я підтримую Ваше прагнення до справедливості і в конституційний спосіб "зняття світлових атрибутів приналежності до безгрішних" з тих, хто німб одяг безпідставно і в подальшому проголосити їм анафему в спеціально відведених келіях. Іншими словами - я за те, щоб нагадати Вам про Ваше законне право звернутися в правоохоронні органи чи до суду і вимагати справедливості замість того щоб "в общих чертах" їх звинувачувати в злочинах, які поки не доведені.

D
Dmytro

до Лвррао: Для початку - я не є фанатом жодної політичної сили. Будь-ласка не перекручуйте мої слова - я не являюсь захисники команди Зе. Я проти того, щоб команду, яку підтримали 74% виборців називали шайкою. Проти того, щоб президента називали "презіком". Проти того, щоб когось називати "обрізаник", "порох" чи "клоун". Я за тебе щоб людей називали по іменам даним їм їх батьками і бажано з великої літери, при можливості навіть з повагою та ввічливістю. Я також підтримую незалежність судової гілки влади і доношу в тому числі до Вас, що є ймовірність того, що верховенству права можуть дати шанс. По крайній мірі поки антитез чи дій направлених з боку АП на руйнування цього міфу я не бачив. Тому вважаю за необхідне виправити Вас також в частині про повноту влади в руках президента. Як і попередніх коментаторів з дещо деформованими фактами.

Т
Троцкій

У Шуфріча дуже мутна біографія. То він з моста падав, то з жонов (колишньою) воював. Не кажучи вже про служіння в П.Регіонів і особисті бонуси від цього. Не треба його в приклад ставити. Що значить "у випадку неможливості домовитися"? Руки вгору і пішли здаватися?? Що за маячня про референдуми? Якби зараз провели референдум "знизити податки вдвічі і підняти пенсії втричі". Я на 100% знаю яка буде відповідь. Не треба думати що більшість розумна, якраз навпаки.

D
Dmytro

до Правдоруб: Зазвичай Вас цікаво читати, але не цього разу. Хіба у Вас немає знайомих, які працюють в зовсім іншій сфері, але могли б впоратися з цікавими владними завданнями? Я чомусь думав, що з Вашим баченням деяких ситуацій я б Вас підтримав на ту чи іншу посаду. Це не пропозиція йти у владу, а більше приклад не доцільності Ваших жартів.

Л
Лвррао

До дiмы. Я не е фанатом пороха, коломойшi...але не забудь своi слова , якими захищаеш зе та його шайку ! Пройде рiвно рiк, як ти будеш говорити, що йому не дали зробити добро для вас козлов наiвних i т.д . Тiльки пам’ятай дiма, що в презiка на даний момент в руках: СБУ, суди,прокуратура , вiйськога прокуратура, ...цього вистачае , щоб заджати за грати пороха та iнших...коломойського теж за грати чи Ти думаеш , що обрiзаник коломойша святий . Такий святий коломойша, як iйого псота -Торнадо та Днепр , паскуди в балаклавах ! Через рiк буде те саме , що i при пороху ! Тому помовчи один рiк, a вже потiм будеш адвокатом у клоуна !

D
Dmytro

до Руслан і Троцкій: Після чого було багато питань на що саме готовий Зеленський для досягнення миру і де знаходиться чорна лінія за яку він не буде переходити. Богдан відповів, що дипломату в прямому ефірі говорити про межу дуже недоречно, адже опонент завідомо буде знати больові точки. У випадку неможливості домовитись або недопустимих умов одним з варіантів може бути референдум, але говорити про це поки рано, так як до цього потрібно спробувати багато інших можливих варіантів розв'язання конфлікту.

D
Dmytro

до Руслан і Троцкій: Богдан не заявляв про необхідність референдуму. Дивіться уважно і помийте перед тим вуха. Була відповідь приблизно такого плану - поки переговорів з Росією або окупованими територіями не було як і не було з боку Росії натяків на їх можливість при тому, що в своїй промові Зеленський висловив готовність "до всього". Не перекручуйте цю фразу, бо далі послідувало лаконічне обгрунтування до чого саме. Саме тому Зеленський під час зустрічі з представниками США підтримав теперішній курс санкцій і можливе їх посилення, що насторожило Нестора Шуфрича (не чужа в Закарпатті людина). Це і була обґрунтована відповідь на не дуже розумне зауваження чому продовжується старий курс санкцій проти Росії замість двосторонніх договорів.

КД
Кусок Добра

Чи шоколадне воно, чи зелене. Яка різниця. Ніхто з них не декларує принципу браття. Наше благо в наших руках. Не робімо пакості ближньому і нам ніхто не зробить її.

Т
Троцкій

Референдум про те, щоб перекласти відповідальність за капітуляцію перед Росією із Зеленського на "весь народ"

І
Іван

Про що референдум

Р
Руслан

В команде Зеленского уже официально заявили о том, что Украине нужен референдум по вопросу Донбасса. Об этом вчера сказал новый глава Администрации президента Андрей Богдан.

Л
Лейба

Нас здають рашці і хочуть здати нашими руками через-РЕФЕРЕНДУМ

GJ
Glas Josef-Magda

ТАТЬ казав зелений ош не буде при ньому не цімборства не кумовства а тепер на тобі, єден цимбор уже є!

У
УКРАЇНКА

Поміняти всю повністю В.РАДУ.Всіх голів ,мерів,губернаторів,які зажерлися до не можу.Нехай президент набере повністю нову команду молоду та перспективну...І зробить нарешті Україну для народу.А не для тих зажерливих........А такі як праворуб ------- без коментарів.

Т
Троцкій

Йо. Вова Зе казав лиш на 5 років йде. Після нього балотуюся в президенти. Був у нас і завгар, і бджоляр і бізнесмен. Чим Лєв Троцкій хуже їх.

ДД
До до правдодебилоруба

Ти будешь на Мисти анци

М
майліпше

сидіти в інтернеті і йойкати, ош усьо недубрі.Ітак недубрі, і сяк недубрі. А самому палець об палець не ударити, шоби шось зробити, оби було дубрі. Балотуйтеся на президентські, парламентські вибори і покажіть усім, як тото має бути. Всі тільки порадуються за вас. А під лежачий камінь вода не тече. Якщо нічого не міняти, то нічого і не зміниться.

Б
Бачі

Не написав сценарій, а зтирив. Книжка «Слуга народу» написана була ще на початку 90-х. Ко не вірить - ґуґлош му в помощ. Кіби хоть пару копійок авторови дали. А іщи у 1994р така сама «партія без люди» у Латвії мала по рейтингам май булше проценту. Лем ті за тиждень до вибору повіли людям же они тормоза і то бов соціальний експеримент. А на наших дурних людях мож експерементовати до самого кунця. Та пак епоха брехні...

Т
Троцкій

Дадада! Зняти не доторканість і все! Жізнь зразу наладиться. Кумової жони двоюродна сестра казала, їм в школі вже дали аванс зарплати 2000 долл.

М
мукачево

ДО ПРАВДОРУБА ВМЕСТО НИХ ТИ БУДЕШЬ

C
cscsilrf

Лише надія ,шо молодь шось зробить для нашої держави .Бо їй в цій країні жити і піднімати єкономіку ,чим ми гірші від європи ,коли наших з руками і й ногами беруть в європі ,бо народ роботящий а молодь талановита .Вже 28 років обіцяють краще життя а в ітогі депутати приходили до корита і крали як могли.Зняти не доторканість і все !

В
Вова

У відповідь на 2 нижні коментарі- уборщиця і сценарист будуть виконувати свою роботу краще і відповідальніше, ніж ті політики-пустяки,які набивали кармани довгі роки

П
Правдоруб

а прибиральницю "95 кварталу" тьотю Анцю КУДИ та вантажника Федю???

Л
лоціко

Короче, кіно буде в реалі... капець

Читайте також