Закарпатець створює комп'ютерну гру з головною локацією - замком Паланок

63
1

Комп’ютерна гра “Karpatia: Oder of the Comet” - це містична головоломка від першої особи, з фокусом на дослідження та розслідування таємниць.

Розробником гри “Karpatia: Oder of the Comet” мукачівець Дмитро Данілов, а головною локацією буде Мукачівський замок "Паланок". Гра буде у жанрі містичної головоломки дещо схожа на відому гру Myst або Firewatch.


Як розповів Mukachevo.net автор гри, задумці вже 8 років, але основна розробка розпочата в 2023 році. Випуск гри планується десь за 2 роки. Дмитро Данілов розповів, що щоб повністю в грі відтворити сучасний вигляд замку використовують технологію фотограмметрії. При цьому зберегти оптимізацію, щоб гра робила в 60 кадрах на середньому ігровому комп'ютері.


Сюжет гри полягає в тому, що за легендою, кожні 500 років над Землею пролітає комета Біела і витягує всі гази з ґрунту Землі. Монахи “Ордену Комети” чекають на наближення небесного тіла у 2023 році і скориставшись цим, прагнуть захопити ключову владу у всій Європі, поки світ зануриться в катастрофу. Головний герой шукає в замку книгу, де сказано, як цьому завадити. Протиотрута, заклинання та древні рецепти, як уберегтися від газів комети — все це чекає на головного героя.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

К
круто

А як можна долучитись до проєкту?

Читайте також