Закарпатець та житель Уганди вирішили помінятися жінками в рамках реаліті-шоу на 1+1

13
0

Прем'єрний випуск реаліті-формату обіцяє стати чи не найемоційнішим.

На "1+1" стартує нове шоу "Міняю жінку". Учасники проекту зважуються на ризиковий і екстремальний експеримент – на тиждень міняються дружинами, сім'ями і домом.

У прем'єрному випуску програми мамами міняються столична і сільська родини. Гламурна киянка потрапляє у село Седнів в Чернігівський області, у дім без зручностей, газу, гарячої води, з трьома дітьми. А мама з Седнєва їде у салони, суші-бари і кіно.

Розв'язка історії стала несподіванкою навіть для творців програми: на третій день зйомок від міської мами втік сільський "новий чоловік". Він повернувся додому тільки після того, як по завершенню експерименту повернулася його законна дружина... Автори проекту обіцяють: колізій і несподіванок буде вдосталь у кожному випуску.

Творці шоу об'єднуть протилежності. Так, героїнею однієї з програм стане 20-річна матуся, яка опиниться у сім'ї з п'ятьма дітьми, найстаршим з яких – 17 та 18 років. Як складуться їхні стосунки – продюсери тримають у секреті. Інше унікальне поєднання – обмін мамами між родинами із Закарпаття та Уганди.

У ході кастингу, що тривав кілька місяців, заявки на участь у програмі подали сотні родин. Усім цікаво, як живуть інші. Головне – вчасно згладжувати гострі кути, каже психолог проекту Тетяна Семенова.

Незабаром канал "1+1" запустить сайт програми "Міняю жінку". Інтернет-користувачі зможуть поспілкуватися з героями шоу у їхніх блогах, дізнатися про закадрові нюанси та побачити найцікавіші моменти зйомок ще до виходу програми в ефір.

Цікаві факти про шоу "Міняю жінку":

  • жінки у "прийомних" родинах сплять в окремих спальнях;
  • в ході проекту дружини не мають права спілкуватися зі своїми законними чоловіками;
  • жінки дізнаються, на кого їх "поміняли", лише в останній знімальний день – під час фінальної зустрічі возз'єднаних родин, коли ті обмінюються враженнями від експерименту;
  • за місяць після обміну знімальна група знову навідує екс-учасників.

Дивіться прем'єру реаліті-шоу "Міняю жінку" у понеділок, 8 березня, о 20:00.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також