Закарпатець ударив ножем патрульного у Львові, у відповідь полісмен відкрив вогонь (ФОТО)

5
8

Інцидент стався сьогодні ввечері, 13 травня, на вулиці Стрийській у Львові, інформують в поліції Львівщини.

Під час оформлення ДТП, в якому зіткнулися Skoda Octavia та Lexus, 42-річний водій "Шкоди", мешканець Закарпатської області, намагався втекти з місця події. При цьому чоловік завдав поліцейській ножові поранення. Напарник пораненої був змушений застосувати табельну вогнепальну зброю.

– Після того, як чоловік не відреагував на попереджувальний постріл, патрульний поранив нападника у ногу та затримав його.Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють обставини події, – інформують в поліції. – І поранений поліцейський, і нападник перебувають у лікарні. 28-річній патрульній проводять термінову операцію. Життю нападника нічого не загрожує.

Закарпатцю загрожує від 9 до 15 років в'язниці, адже за наслідками інциденту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 348 ККУ, а це посягання на життя працівника правоохоронного органу.

Коментарі

*
*****

Такому придурку точно мало простріленої ноги...

Д
Дід

В Штатах бидляку копи зразу би відправили до праотців.

Є
Євробляха

тому, що на нормального автяка бабла неє а понти гнати хочеться. От і нагнав понтів.

1
1234

Як же не справедливо,коли педофіли,насильницької і т.д то їм 7-12 років,і то багато хто викупиться. Як недавно була програма Говорить Україна,про адвоката педофіла,і поліція нічого не може зробити,бо він колишній слідчий,а малого 5 ти річного хлопчика згвалтував. А тут якогось полісмена підрізали(хоча зараз нова поліція нагла!!!!невоспитана!бидло!),і вже який зразу срок!!!! Так посадіть вбивць дітей,насильників,і т.д!!! На довічне!

1
111

Правильно патрульні зробили, нема чого бикувати

Ж
жюм

ну полицейские в львове не знают что с закарпатцами нужен другой подход общения , а то иначе произойдет взрыв эмоций !! так что полицейские в Львове не компетентны , закарпатец это не львовянин

УЄ
ун є туй

заперевальні паскуди....ци так?

С
Сріберньій

ви два дибіла !... а кіть вас такоє самоє бидло пудріже , лим місноє , што вповісте , кіть успієте правда .....

Читайте також