Закарпатець увійшов у п'ятірку кращих на чемпіонаті Європи з океанських гонок на каное (ФОТО)

13
2

Змагання European Ocean Racing Championship проходило у французькому місті Шербур-ан-Котентен, що знаходиться на південному березі протоки Ла-Манш.

В категорії юніорів п’ятим результатом двадцятикілометрову дистанцію закінчив уродженець Мукачево Олександр Бобуський.

Титул чемпіона на цій дистанції здобув португалець Бернардо Перейра, французи Ніно Дідьє, Марін Лейні та Матіс Рудо фінішували відповідно на 2, 3 та 4 місцях.

Загалом у чемпіонаті брали участь 150 спортсменів з 14 країн. Титули чемпіонів континенту дісталися представникам Франції, Іспанії, Португалії та Ірландії.

Нагадаємо, у липні на світовому чемпіонаті, що проходив на Атлантичному океані біля іспанського острова Лансароте, Олександр Бобуський виборов "бронзу".


Довідково. Гонки в океані проводяться на човнах виготовлених з композитних шарів тканини, скріплених поліефірною смолою. Зазвичай вони мають довжину від п’яти до шести з половиною метрів і ширину всього від 40 до 50 сантиметрів. Це найшвидші човни для великих відстаней у відкритому морі, вищої швидкості можна досягнути лише на каное для спринту олімпійського стандарту, які використовують у закритих водоймах на спокійній воді.

Проблеми, які долають учасники океанічних перегонів, включають великі хвилі та потужні вітри, сильні і швидкі течії, які є унікальними для кожної частини океану.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мукачівець

Красава! Оце справжній спорт і для сили, і для духу! Ще й по кайфу!!! Удачі та перемог! ;)

K
koss

CAMЫE БЫCTPЫE 3HАKОMCТBА ДЛЯ CEKCA • 100% AHОHИMHOCTЬ. Pеaльныe ceкc знaкомcтвa с дeвyшкaми в cвoeм гopодe. Бeз pегиcтpации и бeз пoдтвepждeния нoмepа. ----> http://bit.do/vsisky

Читайте також