Закарпатець Василь Лазоришинець очолить Інститут серцево-судинній хірургії ім. Амосова

27
1

Про це відомий український кардіохірург та екс-міністр охорони здоров'я Василь Лазоришинець пише на своїй сторінці у мережі Facebook.

"Сьогодні дуже важливий етап у моєму житті! Вчена рада Інституту одноголосно рекомендувала мене на посаду директора. Дякую коллегам, друзям, вчителям і учням за довіру! Це велика честь для мене! Впевнений, разом ми подолаємо всі складнощі і негаразди задля розвитку кардіохірургічної служби України! Дякую!", - пише лікар Лазоришинець. 

На даний час, доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України Василь Лазоришинець обіймає посаду заступник директора з наукової роботи Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова НАМН України. 

Довідково:

Василь Лазоришинець - є одним з провідних фахівців України з хірургії вроджених вад серця. Стажувався у ведучих клініках США, Великої Британії, Німеччини, Франції.

Виконав понад 2500 операцій на серці. Є автором 380 наукових праць, в тому числі 8 монографій, двох методичних рекомендацій, 8 авторських свідоцтв.

Крім того, Василь Лазоришинець є також депутатом Закарпатської обласної ради від "Єдиного Центру". 

Mukachevo.net

Коментарі

Ч
читач

це логічно, він був учнем амосова, цікава людина та професіонал -- за відгуками. ну а закарпатцям добре, бо до нього їхали й їдуть, якщо мають змогу і якщо не мають, на операції. своїм не відмовляє.

Читайте також