Закарпатець вбив свого брата через те, що той захищав батька (ФОТО)

10
1

Як вже повідомлялося, 26-річний виноградівець вбив рідного брата. Причиною даного злочину став алкоголь та неприязні відносини. За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

9 червня ввечері до чергової частини райвідділу надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги м.Виноградів про те, що ним констатовано смерть 23-річного місцевого жителя з явними ознаками насильницької смерті.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти  та судмедексперти. Правоохоронці встановили, що два брати весь вечір пиячили, а далі між ними виникла сварка. 26-річний схопив кухонний ніж і зарізав 23-річного брата…

Свідком даного злочину став батько та племінник. Вони розповіли, що старший брат хотів вдарити батька, а молодший став на його захист, за що і поплатився життям...

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Вбивцю затримано. Триває досудове слідство, пише Виноградівський РВ УМВС.

Коментарі

М
Мукачево

урод, вот таких дебилов нужно истреблять, мало того что за то что смеет поднимать руки на старшего человека, да еще и отца, так он позволил себе забрать жизнь своего родного брата, с ним так же поступят в местах отбывания наказания!!!!!!

Читайте також