Закарпатець вкрав з майстерні 2 телевізори

10
0

Приватний підприємець з Ужгорода, прийшовши зранку в свою майстерню з ремонту телевізорів, недорахувався двох телевізорів марки «Філіпс» і «Старт». Апарати хоча й не нові, проте сума збитку склала понад 2600 гривень.

 

Про крадіжку телемайстер повідомив у міліцію. Невдовзі працівники  карного розшуку Ужгородського МУ УМВС вирахували й затримали злодія. Як з’ясувалося, телевізори потягнув з майстерні 26-річний житель с.Часлівці Ужгородського району. Речові докази скоєння злочину вилучено, за ст.185 ч.3 КК України («Крадіжка з проникненням у приміщення») порушено кримінальну справу. 
 
 Виявився «липкоруким» ще один житель Ужгородщини—18-річний хлопець з с.Баранинці. Цей попався на дрібнішій крадіжці—потягнув з торгового центру в Ужгороді дві пачки кави вартістю 124 гривні. Після звернення в міліцію охоронців супермаркету злодія вирахували й затримали дільничні міліціонери міста. Речовий доказ—крадену каву вилучено. Вирішується питання про порушення кримінальної справи, а сам юнак за дві пачки кави тепер може «загриміти» в тюрму на 3 роки. До слова, цей злочин, як з’ясувалося в ході розстеження, далеко не перший в його біографії.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також