Закарпатець видав навчальний посібник з Державного права

3
1

Вражає продуктивність праці відомого закарпатського громадського діяча і вченого, дипломата Алена Панова, який за короткий період видав декілька наукових публікацій.

 

Така агресивна динамічність в наукових виданнях, зумовлена тим, що «…баланс часу схиляється на користь наукової діяльності і всі наукові напрацювання за певний період є можливість систематизувати та видати» - каже Ален Панов.  Наразі така діяльність молодого вченого йде на користь студентів, які мають доступ до нової систематизованої інформації, яка допоможе їм як при складанні іспитів, так і в практичному фаховому використанні.

Як і всі інші публікації студенти та всі бажаючі мають змогу безкоштовно завантажувати даний посібник  із сайту.

NB! Навчальний посібник «Державне право зарубіжних країн» викладається в якості основної дисципліни у всіх вузах, профіль спрямування яких націлений на юриспруденцію та міжнародні відносини. Предмет курсу полягає у вивченні основних інститутів державного та суспільного ладу окремих зарубіжних країн на узагальненому та кокретизованому рівнях. З огляду на це дисципліна поділяється на загальну і особливу частини. Новизною саме цієї програми курсу є дослідження країн, які як правило залишаються поза увагою при вивченні даної дисципліни (Південна Америка, Африка, «некласичні» країни Азії тощо).

 

Коментарі

SM
Savchyn Michael

дерєжавне право??? Боже, який анахронізм... Иіг би вже назвати, як у цивілізованому світі, порівняльним конституційним правом

Читайте також