Закарпатець викачав дві тонни дизпалива

6
0

з магістрального нафтопроводу

У Великоберезнянський райвідділ міліції на Закарпатті надiйшло повiдомлення вiд заступника начальника лiнiйного виробничо-диспетчерської станцiї ЛВДС `Дубриничi` ДП `Прикарпатзахiдтранс` про те, що мiж селами Волосянка-Гусний в урочищi `Мiстки` скоєно несанкцiоновану врiзку до магiстрального нафтопродуктопроводу. Про це ZAXID.NET повідомили у ЦЗГ ГУ МВС України у Закарпатській області.



На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група та працівники ДАІ. Спiльно з працiвниками лінійного відділу міліції та охоронної фiрми на місці пригоди затримали 49-річного мешканця Виноградiвського району, у якого вилучено дві радiостанцiї та мікроавтобус `Форд-Транзит`. У машині виявили дві тонни дизпалива у пластикових ємностях. Затримано ще два автомобілі зловмисників - `Фольксваген` і `Мерседес`.



З мiсця подiї також вилучено 150 метрів шлангу з муфтами високого тиску, 50 метрів побутового шлангу, пристрiй для вимiрювання тиску, муфти та з`єднання для шлангiв. Автомобiлi доставлено на штрафмайданчик.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також