Закарпатець вимагав від коханця своєї жінки $10 тис. (ФОТО, ВІДЕО)

11
9

50-річний житель міста Хуст під погрозами вбивством змушував потерпілого заплатити йому 10 тисяч доларів США «моральної компенсації».

В поліції Закарпаття розповідають, що чоловік протягом майже трьох місяців погрожував 38-річному потерпілому вбивством, якщо той не заплатить йому гроші.

Зловмисник вимагав плату, як моральну компенсацію у розмірі 10 тисяч доларів США за, нібито, інтимні стосунки потерпілого з його дружиною.

У вівторок, 16 лютого, під час передачі коштів через посередника на одній із вулиць міста Хуст й затримали зловмисника.

50-річного хустянина поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Наразі правоохоронці розпочали слідство за ч. 2 ст. 189 (Вимагання, вчинене з погрозою вбивства) Кримінального кодексу України.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Вова

Ідіот

П
патріот

сутенера на нари

НН
но нє?

доста дорога діра

7
77777

усіх закрити !!!!)) ментів за шахрайство !!! чоловіка за сутенерство !!))) жону за проституцію !!)) коханця за розвал колхоза !!!)) )))))))))))))))))так і жиєме (((((

1
123

А чого передали фальшивку менти докуз здуріли, тоді виходить што її ізнасиловали, а менти собі зробили статтю за передачу фальшивих комп'ютерних, а потерпілий хай жону на трасу отправить там одобє десятку

М
Мішо

Закрити го у тюрьму пса дурного най там вимагає у надзірателя миску баланди

К
кум

...то у них сымейний подряд

Ф
Ферко

Жона то сятоє

Х
Хто

Вимагав гроші від любовника! А жона свята штолі?

Читайте також