Закарпатець виманив від знайомих майже 9 млн грн

16
20

23-річного шахрая взяли під варту з альтернативою внесення застави в розмірі майже 631 тисячу гривень.

У поліції Закарпаття розповідають, що 23-річний житель села Великий Раковець Іршавського району, ще в 2017 році увійшовши в довіру до своїх знайомих, під приводом операцій з криптовалютою виманив від них загалом 8 мільйонів 819 тисяч гривень.

Коли молодик зрозумів, що його схему розкрито то втік і тривалий час переховувався закордоном. Однак, сьогодні, 3 січня, шахрай все ж таки попався.

Чоловіка затримали детективи відділу розслідування особливо тяжких злочинів та доставили до суду.

Суддя Ужгородського міськрайоного суду обрав шахраю міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 630 тисяч 600 гривень.

Відділ розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Закарпатській області розпочали слідство за ознаками злочину за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах).

Коментарі

М
мукачівка

стегура михайло стоматолог...стережіться цього афериста...він у мене узяв гроші коли лікував зуби і не повертає..коли прошу щоб повернув.... погрожує.

У
Уйко

Непартеся подпригне курс всім верне.

ВП
Всьо пропало

Добрі коменти за тілько аферюг узнав,а михайлик стаматолог щи своє получить,а ко мав 9 лимонів та хотів ще 9 та нишкодаго не збідніє рас він в такі проекти ліз

П
Петро

Се Петрика імили іршавського

М
мукачево

Ще один - Стегура Михайло, стоматолог. Якщо піти до нього лікувати зуби, то легко можна без них залишитися, а ще й без грошей. Бо Михайлик, рідкісний аферист, легко втирається в довіру. У пацієнтів( І не лише у них) зразу позичає гроші, а потім ховається від людей.А ще говорять, що цей "стоматолог" кинув півміста на гроші, бо любить вести багате життя за чужий рахунок.

М
Мойша

Ребята кто прочитал про подвиги этого красавца котенка прошу распространить кто как может!!! Ая извеняюсь что на руском.

Г
голубков

лох не мамонт

К
котя

Цьго ублюдка покарали це дуже добре!А я вам розповім про іншого .Звати його Іван Павлович Котенко він є начаьником однієї з команд ВОХР залізниці .Цей діяч постійно вимагає гроші з підлегих за мовчазною згодою або по наказу керівництва загону! Під погрозами звільнення особовий склад даної команди виконує злочинні забаганки цьго ублюдка. Так нещодавно були звільнені двоє молодих людей батьки малолітніх дітей!!!!!! Його ненавчило те що нещодавно за такі подвиги з позором був вигнаний його попередник тобто потекла КРИША!!!! ЗНОВИМ 2020роком краяни і роздуми до ЗЕ команди.

В
Влад

А де тот валютчик Ігорь з логойди базара дуранув людей на лімон доларів?!

Д
доречі

Складається враження, що він прослухав курси в Трускавці. А якщо без сарказму - цікава математика : присвоїв 9млн. , а відпустять за 630тис. ???

Я
Яна

він хороший хлопець просто його використали і кинули. Сам зостався голим, босим тай іще із чужими боргами.

1
1

Без лоха и жизнь плоха

ДН
До нижнього

Ти не пробував цей набір" слів" скласти у речення ,щоб можна було тебе зрозуміти?

ДВ
до всіх

у Мукачеві не хужі...лічно мені из 2006 довжні 35штук америцьких...суд,1.5 р отсидів,інфаркт,пустили и уплив у Харьков і які були...вот так...правда бізнес мали общий,но факт є факт...

Д
Дунковиця

красавчик з мершавчанинами так и треба

В
Вася

Далеко піде

ДН
До нижнього

Та не всі іршавчани такі

М
Мукачево

Треба визнати , що цей "проходимець" має кримінальний ТАЛАНТ . Хоча .... які вже там "іршавчани" ... (

С
Смотрящий

Красава сопляк!!!! В 23 года так лохануть знакомых))))

ПЯ
Просто я

Звідки ті знайомі взяли 9 млн гривень? З цього приводу слідство не ведеться?

Читайте також