Закарпатець виніс з чужого будинку сумку з 30 тисячами доларів (ФОТО)

9
7

Зухвала крадіжка сталася 3 лютого в місті Хуст.

В поліції Закарпаття розповідають, що до помешкання 28-річного хустянина проник невідомий та викрав велику суму грошей та прикраси.

Невдовзі правоохоронці ймовірного крадія - 31-річного раніше судимого мешканця Хуста. З’ясувалося, що у чуже помешкання зловмисник потрапив пролізши у вентиляційне вікно. Крадія поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом крадіжки, вчиненої у великих розмірах, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України. За скоєне затриманому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мадяр

NGR: хату твою продати, та передати гроші на зсу

Д1
До 15:04

Інтересно чисто Кіть усіх позабирати, наприклад поліцаїв як ти кажеш, то ко буде ловити таких як више пише? Ти? Робочий завода може, який працює собі ? Чи коли ціган ізнасілує жону, його ко шукати буде ? Усі роботу на фірмах і заводах покидають і підуть шукати? Чи зобють когось на машині, а шукати і розслідувати нікому, бо всі на войну пішли як ти і кажеш. Файно так попизжувати доки тобі не треба помощ якраз того поліцая следоваьеля патрульного чи сбушника який даякого файного корупціонера виловить. Чи ти думаш ош їх люди прості шукавуть штрафувуть? Чи може они самі такі добропорядочні здавуться? І так забиравуть на войну дохуя і більше ментів і сбу і тд. Просто нико не оре голосно про то. Кожин місяць беруть краснинько і дохуя потом на ліченійови з травмами. Но кіть не орати на весь варош, то народ ги ти думає ош никого не беруть. По факту даякі вже по 2 кругу. А депутати є кадри, які отсижувуться взаду дись , а пак ги єден наш оре ош він войовав сегінь. Ганьбивбися

Ч
читач

NRG-заробиш стільки ,то передаш

Н
Недодепутат

Там колеги міліардами крадуть і не мавуть такі фотки красні в наручниках ги сись бродяга...

С
СВУЙ

До 15.04 Сказано правильно

ВА
В армію визволення Криму та Донбасу

Таких Хероїв як це чучало треба брати на передову для риття окопів та траншей в умовах артобстрілу - в пенетеціарній системі для цих потреб можна сотню тисяч "добровольців" спокійно зібрати. Плюс в нас є на мирній території армія поліцаїв, податкових поліцаїв, сбу-шників, митників, дбр-щиків, політиків - ще можна 100—150 тис. добровольців серед них нашкребсти. Ось тобі і мобілізація в армію Визволення Криму та Донбасу. А продуктивні трудові ресурси (робітники, працівники та підприємці) нехай підтримують економіку.

N
NRG

Долари передати на потреби ВСУ!

Читайте також