Закарпатець вирізав усю свою сім'ю

14
0

через гроші

Жахливе потрійне вбивство сталося у закарпатському райцентрі Свалява. 20-річний житель містечка через гроші кухонним ножем зарізав батька, матір і 7-річну сестру.

Після того, як жінка не вийшла на роботу, а телефон її мовчав, колеги попросили родича з'ясувати, що сталося. У того був ключ від оселі, отож він перший побачив наслідки сімейної трагедії: на підлозі лежали три бездиханні тіла. Не було тільки 20-річного сина. Власне, на нього і впала підозра. Взявши слід, службовий собака привів правоохоронців у лісопосадку за місто, де й затримали підозрюваного. Він тут же у всьому зізнався.

Причиною, оповів, стала сварка через гроші. У пориві злості син зарізав батька, потім - матір, яка кинулася захищати батька, а далі - й сестричку, яка несамовито кричала, побачивши смерть батьків. На запитання, чи варто було вбивати найрідніших людей через гроші /тим паче, що йшлося про незначну суму/, він відповісти не міг. Проти підозрюваного порушено кримінальну справу.

До речі, раніше убивця до кримінальної відповідальності не притягався. На вигляд він худорлявої статури /вага 50 кг/, свого часу не пройшов навіть медкомісію під час призову в армію. Вочевидь, його обстежать і психіатри.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також