Закарпатець з подружкою поїли людей клофеліном після чого грабували (ФОТО, ВІДЕО)

11
2

Останній їх потерпілий розповів, що дівчина та чоловік познайомились із ним та пригостили його пивом.

Чоловік каже, що після розпиття він почав втрачати свідомість, а його нові знайомі, погрожуючи ножем, відібрали мобільний телефон, гроші та куртку.

Правоохоронці за кілька днів затримали двох осіб, ними виявилися 18-річна мешканка Сумської області та 35-річний житель Закарпаття, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення пограбування та втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність.

У помешканні чоловіка правоохоронці вилучили таблетки та квитанції з ломбардів, куди він здавав вкрадені речі. 35-річний зловмисник повідомив слідству, що протягом півроку періодично підсипав сильнодіючі засоби  у напої нових знайомих. 

Потерпілі втрачали свідомість, а він  разом зі спільницею обкрадав потерпілих.

18-річна співучасниця злочину додала, що вони скоїли близько десяти розбійних нападів, після чого здавали вкрадені речі у ломбарди.

— За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальні провадження за кількома частинами статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою»,- повідомив начальник Голосіївського управління поліції Сергій Куленко.

За скоєння серії злочинів фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі

Y
Yep

Теж спочатку подумав на людожерів)))

М
мукачівець

милі журналісти, ви хоть читайте або трошки думайте що пишете,-"поїли людей",людожери напевно

Читайте також