Закарпатець, з вини якого в ДТП загинула 12-річна дитина, сяде на 3 роки

8
4

Вироком Берегівського районного суду мешканця м. Берегова, з вини якого в ДТП загинула 12-річна дитина та постраждала мати загиблої, засуджено до 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 2 роки.

Досудовим розслідуванням встановлено та прокуратурою в суді доведено, що мешканець Берегова, який керував автомобілем ВАЗ 2101 перебував у стані алкогольного сп’яніння і не забезпечивши безпеку дорожнього руху в’їхав в дерево при дорозі.

Внаслідок ДТП постраждали двоє пасажирів, які перебували  в автівці - мати з 12-річною донькою. Згодом,  від отриманих травм дівчинка померла в лікарні.

Відтак суд, визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть  потерпілого)  та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 2 роки.
 

Коментарі

П
При

Такі як балажка не сідавуть то еліта післямайдановської свободоної нації

О
Олександр

16.06. Суд по справі водія-вбивці Балаж Н. Б. ч.2. Сись адвокат Аферист мене уже заєбав із своїми 300 метрів, якщо ти їдеш на машині ти обязаний слідкувати за дорогою, при ближньому світлі прекрасно видно до 50 метрів, а на дальньому 150-300, тим більше що в селі швидкість повинна бути не більше 60 км/ч. Балажку із адвокатом на кіл...

1
122

звичайно, водій ваза то не балажка, його мож садити...

ЗС
Завтра суд у Балаж Н.Б.

А Балажка на скільки сяде? Чи судя Придачук за гроші і совість продасть? Балажка яка вбила декілька людей, та багатьох покалічила, хоче условно получити, вже домовилась про справку що Вона вагітна та пошкодуйте а потім після рішеня раптово викідиш буде!

Читайте також