Закарпатець забив насмерть сусіда якого приревнував до жінки (ФОТО)

18
5

Інцидент стався вчора 14 жовтня, ввечері. Саме тоді правоохоронці отримали повідомлення від місцевих лікарів про те, що до них доставили 44-річного мешканця Міжгірщини з численними травмами.

У головному управлінні національної поліції розповідають, що від нанесених травм чоловік помер. Характер травм свідчив про насильницьку смерть. Слідчо-оперативна група почала одразу з'ясовувати обставини випадку.

Правоохоронці затримали підозрюваного ним виявився 56-річний житель Міжгір’я.

За попередньою інформацією вбивство сталось на ґрунті ревнощів разом з споживанням алкогольних напоїв. Чоловік розповів, що прийшов додому з заробітків і побачив вдома у різних кімнатах дружину та сусіда. Вони були у нетверезому стані.

Чоловік почав бити сусіда через ревнощі. Бив руками а потім завдав численних ударів дерев’яним руків’ям сокири. Саме через ці травми закарпатець помер у лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 ККУ, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Підозрюваного затримано. Проводяться слідчі дії.

Міжгірцю загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.


Коментарі

Т
Троцкій

Всі троє були п'яні, а даяким коментаторям влада винувата. Вона їм чарки підносила?

ДА
до АГА

Влада груповою оргією занимаєся з народом і нияк кончити не годна

А
Ага

влада жону хосновала.

Я
Я

Був би вдома такого не сталосяб,але вдома нема роботи.Тобто розвалилася сім"я на друзки,долі поламані і таких сотні,якшо не тисячі.І все це завдяки нашій владі. P.S.ТРЕБА БУЛО ЇЙ ВЛОМИТИ,ОВЦі SUKA!!!Чоловіки у світі копійку заробляють,а вони kurvi тут фестивалять!Як так мож???

П
Ппц

Из-за шлюхи жизнь поламал.

Читайте також