Закарпатець загинув у ДТП потрапивши у яму на дорозі— прокуратура відкрила провадження

10
3

Санкція за це передбачає максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Прокуратура встановила, що слідчий відділ тячівської поліції  розслідує факт ДТП, яка сталася 03 березня близько 21:30 години на автодорозі «Мукачево - Рогатин-Львів» між населеними пунктами м. Тячів та смт. Буштино Тячівського району,

Внаслідок цієї аварії автомобіль марки «Фольксваген» з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом, а водій автомобіля загинув.

Слідством було встановлено, що однією з причин цієї дорожньо-транспортної пригоди став неналежний стан автомобільної дороги, а вищезазначений транспортний засіб перед з’їздом на узбіччя та зіткненням з деревом потрапив у вибоїни, що були на дорожньому покритті.

— Актом обстеження дорожніх умов на ділянці автомобільної дороги, де сталася дорожньо-транспортна пригода, на місці події виявлено пошкодження асфальтного покриття довжиною 1,2 м, шириною 0,8 м та глибиною 0,14 м, — йдеться у повідомленні прокуратури.

Так,тячівською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил, норм і стандартів, які стосуються убезпечення дорожнього руху, що спричинило загибель людини (ст. 288 КК України).

Коментарі

.
...

- Якими двома словами ви б описали теперішній стан доріг на Закарпатті та в Україні в цілому? - "ТИХИЙ УЖАС!!!"

П
порошенко

то всьо агенти кремля виноваті, то они яма на путтях направили. то всьо Путін-скотиняка ......

Т
Тячівець

Винуваті злодії порошенко москаль

Читайте також