Закарпатець, заступившись за 28-річного сина, напав на поліцейських

6
8

Вчора близько 22-ї години до воловецьких правоохоронців зателефонувала жінка, 29-річна мешканка села Скотарське. Заявниця попросила, щоб поліцейські приїхали вгамувати її 28-річного чоловіка, котрий постійно вчиняє вдома сварки.

Допоки співробітники  слідчо-оперативної групи документували дане повідомлення, спілкуючись із сімейним дебоширом, до них вийшов батько того самого хулігана. Під час розмови 60-річний чоловік почав поводити себе зухвало, на зауваження працівників поліції не реагував, ображав їх нецензурною лайкою та раптово накинувся на одного з правоохоронців з кулаками, спричинивши представнику Закону тілесні ушкодження у вигляді подряпин та ссадин обличчя. До чоловіка було застосовано спецзасіб кайданки та доставлено до Воловецького відділення поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 КК України (Умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків). Карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, пише відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Коментарі

ПІ
Право і порядок

Галя!!! то подайте рапорт на роботу в поліцію!!! Подайте приклад в роботі..... а то на дивані сидіти і засуджувати молодих хлопців найлегше ідіть з фатьовом і працюйте та наводьте порядок ось тоді і побачимо на що ви "ВАЛОВШНІ"

Г
Галя

До Мукачівець уже не е нормальной полiцii чи мiлiцii леше смоляки котрi пяних имавуть вать ко свiтло не включив, а толкових звiльнили, бо тi знали що на другой день ся помирять а штраф будуть iз семейного бюджету платили, а цi смоляки котрим ти ся поклоняеш немають людяностi, нарванi тупоголовi дiтваки для селфi, весь iх мозг у планшетi, НЕ ДОВГО iМ СЯ ЛИШЕЛО повиганяють як скажених собак

М
Мукачівець

До фатьова.Нашто чоловіче фігньов страдати, обзивати люди і т.д і т.п.Я прочитав заголовок і перше,що подумав, що дійсно поліція десь нагрубила.Але перечитавши статю,респект поліцаям. То ж пянь збісна биковала перед жінкою, яка попросила захисту.Слава Богу,що є в державі кому захистити.Бо коли рушиться інститут правопорядку, то це гірше війни.НИЗЬКИЙ УКЛІН ЄЛОПЦЯМ З ПОЛІЦІЇ! А пяного дебіла і бандитського діда на виправні роботи,оце б було справедливо. Я не поліцай і до правоожоронців відношення не маю!

ДД
до двох воняків останніх

і козел вас обох справив,бикота тупоголова.

ДД
до двох воняків останніх

шо,поллюцмени обоє,шо так ся визвірили?пердаки вам розривать?от правди нікуда не дітися,будуть вас на деревах розвішувати,падли аваковські

ПІ
ПРАВО і ПОРЯДОК

ФАТІВ ти будеш першим!!!!! К О З Е Л !!!

М
мукачево

НА ТЕБЕ ПЕРШОГО

Ф
фатів

Скоро люди начнуть охоту на тих пацкунів аваковських .

Читайте також