Закарпатець зайняв перше місце на 9th Wizz Air Kyiv City Marathon (ФОТО)

11
0

Вже вдев'яте вулицями української столиці пройшов маршрут 9th Wizz Air Kyiv City Marathon , який відзначився рекордом за кількістю учасників на всіх дистанціях.

Так, на старт марафону вийшли рекордні для нашої країни 1626 бігунів, а загалом цього року на індивідуальних дистанціях, естафеті та дитячих забігах, взяли участь більше 11 607 учасників з 50 країн світу.

Серед учасників був і спортсмен з Мукачева Віталій Яковлюк.

Мукачівець зайняв 1 місце у віковій категорії 23-29 років на забігу 42 кілометри.

За словами Віталія тренування він почав ще взимку, аби покращити власний результат.

— Підготовка почалась ще взимку. В цілях було покращити свій попередній результат на марафоні. Але даний забіг вибраний був влітку. Пробігти wizz air maraton вирішив після того, як взяв участь у перших трьох забігах, які входять до серії Liga run і побачив своє ім'я на 3-й позиції. Тому вирішив закінчити серію забігів (7 обов'язкових) і по можливості покращити свій результат, - розповів Mukachevo.net Віталій Яковлюк.


Аби перемогти у своїй категорії мукачівець тренувався по 6 бігових тренувань на тиждень і при будь-якій погоді.

— Зараз я на 2-й позиції. Попереду ще один півмарафон в Запоріжжі 28-го жовтня. Основним стартом було обрано саме wizz air Kyiv city marathon 2018. Дякую допомозі тренера до змагань підійшов в оптималтній формі. Найважче це не сам забіг, а підготовка до нього. Це 6 бігових тренуваннь на тиждень. Часто доводилось вмовляти себе виходити на чергову пробіжку незважаючи на погодні умови, місцезнаходження та інші обставини. Але це того варте. Емоції які переповнюють на фініші неможливо передати словами, - додав Віталій Яковлюк.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також