Закарпатець здобув перемогу в особистому заліку з авіамодельного спорту

17
0

З 27 червня по 01 липня на базі Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проведено Всеукраїнські відкриті змагання з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі).

Протягом трьох днів на летовищі с.Чемер на Чернігівщині найкращі юні авіамоделісти з Волинської, Закарпатської, Полтавської, Сумської (3 команди), та Чернігівської (2 команди) областей змагалися в особисто-командній першості з шести класів моделей: F-1-H, F-I-G, F-I-A, F-I-B, F-1-P та радіокерованого планера F-3-J.

Як повідомляється в особистому заліку переможцями в різних класах моделей стали Ніколаєв Андрій (Сумська обл.), Сидор Мирослав (Закарпатська обл.), Баландін Павло, Ковчановський Андрій, Салівон Євген, Шолом Нікіта (Чернігівська обл.). Всі переможці та призери нагороджені медалями, дипломами Українського державного центру позашкільної освіти.

Проведені змагання вкотре засвідчили, що в Україні є справжні майстри авіамодельного спорту, які, втілюючи свої дитячі мрії в життя сьогодні, завтра можуть стати відомими конструкторами, інженерами або навіть пілотами вищого класу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також