Закарпатгаз оштрафували на майже 1 млн за завищення рахунків для населення

10
32

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, оштрафувала Закарпатгаз та ще 4 облгази на 0,85 мільйона гривень кожний за завищення рахунків для населення.

— За результатами перевірки облгазів НКРЕКП підтвердила, що донарахування "за приведення до нормальних умов" для побутових споживачів є абсолютно незаконними, – написав глава НАК.

Коболєв додав, що плануються штрафні санкції ще майже трьох десятків компаній, більшість із яких контролюється Дмитром Фірташем.

— Зрозуміло, що такі штрафи облгази не зупинять. Вони спробують оскаржити рішення регулятора і в будь-який спосіб стягнути "намальовані" борги. Але вкрай важливо, щоб НКРЕКП зайняла тверду позицію і послідовно відстоювала інтереси споживачів, – зазначив голова Нафтогазу.

Коментарі

Г
громадянин

штраф хай розділять між населенням

Р
росвигово

модератори тупорилі гута би вас побила

1
13,00

Така бІдна Україна,що матушка Росія війною на неї полізла.Вони що,зглузду з"їхали,бідну країну завойовують.А чому ти користуєшся капіталістичним інтернетом.Де твоя гордість.

І
Іван

СРСР, а ти сам що робив протягом 28 років? Тільки скиглив за совком і погарями дзенькотів по ригаловках.

С
СРСР

Хлопчику,12:25,держава розвивалася і строїла дійсно грандіозні проекти, задля того,щоб заробл@ти гроші,хай капіталісти платять.І гроші направляти для народу,для покращення його добробуту.Ви тепер і водопровод не можете провести.Всю інфраструктуру використовуєте радянську,ще і не взмозі відремонтувати.Зато має Закарпаття газ бо Союз газопровод побудував.А від тебе тепер іще і ліс забирають.Скоро б@легув будеш топитися,а вать замерзнеш.Які європейські товари?Гуманітарку?Колу,джінси,кончіту...!?Та чомусьте не наробили своїх товару за 28 року?Союз через 28 року провюх індустріалізацію і виграв войну от звірів-капіталістів.А ви неваловшні даже утримувати належно те,що отримали в спадок! Вам до Росії,як до Місяця рачки!Ви опередили всіх по злодійству і дурі!

1
10,58

1978 рік СРСР закарпаття.Ударними темпами рядянський союз закінчив проведення через закарпатську область магістральних газопроводів високого тиску 90 атмосфер,у країни загнивающого капіталізму,тобто скорочено НАТО.Закарпатці із великою гордістю на той час грілись вугіллям,дровами.Тому що влада Москви продала б на той час і маму рідну,щоб продовжити життя соціалізму.Це не жарт,і тепер у московії кожен другий дім приватний не газифікований.А ти за гаті цураві пишеш.А кіть уд тебе забрати європейські ,світові товари.залишиться у тебе тільки світлина-обращик ЛЁНИНА.

С
СРСР

Центровський,тобі холопе панський,на лікарства не устачить бо заплатиш за газ злодійови-капіталістови.Іди оближиму чобут зато дустанеш пару копканцю,помивалько капіталістична! Штефію,гаті цураві поміняй,іди хоть у гуманітарку здінь нася обноски європану!Мершо тупа!

Г
газовику

на та ви бируєте, а Христині не ганьба газовати? То не сексуально я повім...

Г
Газовик

Ми з Хрисинов так не раз загазуєм кімнату після гороху, що аж у роті кисло. Нехай закарпатгаз собі газує. Не сваріться, друзі, життя прекрасне!

1
1

26 березня НКРЕКУ оштрафувала ще чотирьох операторів газорозподільних мереж (ГРМ) - "Хмельницькгаз", "Закарпатгаз", "Івано-Франківськгаз" і "Харківгаз" на 850 тис. Грн кожного і зобов'язала їх до 12 квітня здійснити перерахунок платежів побутовим споживачам без урахування приведення обсягів спожитого газу до стандартних умов. Так що у платіжках за березень або квітень має бути перерахунок.Чекаємо...

В
волчиця

до я завтра прийдеш у газове телиця ти вонюча та будеш талпо тупезна унижуватися

Ц
Центровський

СРСР опятись забов лікарства приняти комунако дурний?

Ш
Штефі

СРСРяку на гіляку!

С
СРСР

Біла горячка у тебе,16:54,ти помивалько капіталістична. Талпо дурна!

2
21.42

Біла горячка,белочка.

Н
народ

Тим людям, у кого нема субсидiй,треба платити по абонкнижкам i не будете обдуренi. Останнiй показник лiчильника мiнус попереднiй i рiзницю помножити на 8,55 тобто на цiну газу. А погляньте на квитанцiю; надрукована мiлким шрифтом, без двох окулярiв не побачиш написаного i усе щоб запутати людей. Таку квитанцiю створили газовi аферисти задля обману населення.

ЗУ
злодій у злодія бере

нормальна така політика-обокрали людей, а гроші чомусь пішли сьому недогосударству.Маленькі жулики обманбвуть людий і здеравуть з них гроші всіма способами а держава-злодій на сьому має тройну вигоду-раз збере налоги, потом штраф, та щі й бурхливе захоплення від дурнуватого населення-ось подивіться, яка у нас справедливость торжествує

AA
Al Alex

То, шо ті паскуди уже устигли украсти після сього вернуть?

П
питьо

а у нашому сили кажуть што пиньо лох педальний

П
пiньо

У селови кажуть шо у газовому марга єнна робить

Б
Біров

Ціни зависили вони ЛЮДЯМ,а штраф хай вони повернуть теж- ЛЮДЯМ зато шо перевищили (прикарманили гроші собі)ціни,а штраф в рпахунок дережави перерахувуть..

Д
ДДТ

Всім доброго дня. Даремно радувати над тим, що покараний Закарпатгаз. А даремно тому що, воно ніяк не відображається у рахунках, які отримуює населення. Ви, тобно народ , як платили так і будете плати. І все . Не даремно буде для керівницва Навтогазу. А все тому, що вони за результами виявлених порушень отримають 100-300% премії.

З
Знайомив

У селах по нашому люде говорять а то брихачка кончена из дидусем

С
СРСР

Соціаліст,як я радий тобі!Як приємно читати розумні речі.Бо так уже остогидли варнякання тих нациків,що ланцюговими псами служать у капіталу! Соціалізм-це Християнство!

С
Соціаліст

Цю структуру давно потрібно повернути в управління держави. І не тільки цю! Соціалістична революція може врегулювати недоречності загниваючого капіталізму. Концепція побудови соціалістичного суспільства може стати прерогативною в подальшому розвитку нашої держави.

М
Мукачівець

Мало того шо газ дорогий, та іще і слабий не має сили, треба раз у елетрочайнику воду кипятити, а пак класти на газову плиту шось варити!!

АД
Адвокат до знайомої

Нехай рідні звертаються із заявою у прокуратуру.

В
Ваня

Повно багатих людей краде газ, мають підпільні вводи врізані до лічильника, щось скручують самі газовики за 40-50 відсотків ціни і цю вкрадену різницю розкидують на добросовісних споживачів. І це всі знають, бо то Украіна, повний бардак.

Я
Я

У газовому працює одна сволота

З
знайома

у мукачеві у газове звернувся дідусь із нашого села про неправильне нарахування так як розрахувався по лічильнику.після чого працівники подали до суду щоб дідусь у такому віці ходив по судах.серце старенького невитримало і помер.а ця потвора яка працює у мукачевському газовому тепер читаєш і знай дідуся своєю заявою до суду убила невинного дідика.жалівся всім на те як його у газовому принижували.надіємося всім селом шо син його накаже хто причетний.

Ч
Читач

На 35000$? Смішно

C
cecslrf

Правильно зробили ,бо так і є !.Платьожки приходили на 100.кубів більше ,хоч ти смс пишеш їм передаєш ,а вони свої куби пишуть .Хоч перед виборами ,трохи подумають за народ !

Читайте також