"Закарпатгаз" подав 700 заяв про видачу судових наказів по боржникам

6
8

Вже є парші рішення на користь підприємства.

За інформацією прес-служби, 12-ох споживачів суд зобов’язав оплатити борг на загальну суму майже 40 тис грн. Всього до судів першої інстанції подано майже 700 аналогічних заяв про видачу судових наказів.

Найбільше таких випадків — в Ужгородському та Виноградівському районах.

Наразі йдеться про суми боргу, які становлять 1000 і більше гривень. Окрім самої заборгованості споживачу доведеться оплатити судовий збір. Невиконання рішення тягне за собою передачу справи у Виконавчу службу і, відповідно, примусове стягнення коштів, сплату виконавчого збору, а також ризик арешту рахунків та заборони виїзду закордон. Таких споживачів, після завершення карантину, відключатимуть від газопостачання першочергово.

Під час карантину "Закарпатгаз" не здійснює нарахування пені та штрафних санкцій за протермінування оплати послуг з розподілу газу, проте змушений вдаватися до стягнення боргів у судовому порядку.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

О
Олександр

скоро тот закарпатгаз зрорить, шо уже не мавуть за шо купувати нові мерседеси, хер вам у рило, а не доставку.

ГХ
Гордим хазяїнам труб

А що труби самі по собі газ качають?:)

L
lost

Труби автоматично передаються на баланс суб'єкту господарювання. Інакше як самі будете їх обслуговувати? Машина зоб'є чи вітер убалить, самі будете варити, хто вам газ отключить?

CA
cigany ali

suki zaperevalni.

G
gsinf

ти дупа бендеровська люди труби за свої гроші купували і траншеї копали мудак

Н
небайдужий

не думайте, що за вас буде хтось сплачувати за опалення ваших зверхвеликих будинків,які ви побудували для понтів,а зараз не знаєте як їх обігріти,думати потрібно головою, а не дупою, жити для себе, а не для сусідів.йдемо в європу, а жити по європейськи не навчились

С
Сантуцио

А чому на Закарпатті не створять альтернативу компанії Закарпатгаз, але вже нашу дійсно Закарпатську, де не будуть працювати заєжжі хабарники такі як голова правління, техндиректор, комерцдиректор та інші хто не з нашого краю, а сама компанія Закарпатгаз до Закарпаття нічого немає, це кланова структура алігархату.

ЗН
Завидово нет

Закарпат газ розповів як жителі Закарпаття платили свої кошти за труби за стояки, за зварювальні роботи по підведення газу, за прийомку? Народ де ваші депутати за яких ви проголосували? Чого вони мовчать і незахищають ваші права?

Читайте також