"Закарпатгаз" відключив газ у 36 квартирах через одного мешканця

9
0

Припинити самовільне втручання у роботу газопостачальної мережі та приладів закликає споживачів голубого палива ПАТ «Закарпатгаз».

 

І робить це в тому числі й через інцидент, що мав місце в суботу  у будинку № 40 на проспекті Свободи. За попередньою інформацією, невідомий «кулібін» взявся за заміну  чи то газової колонки, чи то котла. У підсумку – заповнення системи водою, через що й довелося від’єднати від газопостачання 36 квартир будинку.
 
Спеціальна бригада, що наразі з’ясовує обставини та причини інциденту безпосередньо на об’єкті, до того, як проводити газозварювальні роботи, змушена злити воду з мережі, і знайти особу, дії якої призвели до дискомфорту мешканців будинку у святкові дні. Цього разу – і в наступні рази у таких випадках !- персона «майстра на усі руки» буде неодмінно встановлена. За її кошт  ПАТ «Закарпатгаз» відшкодує свої фінансові збитки – суму витрачену на ліквідацію наслідків цієї прикрої ситуації.
 
… По життю ми звикли радіти «кулібіним», які можуть зарадити дрібним прикрощам у нашому житті. ПАТ «Закарпатгаз» попереджає: з газопостачанням це неприпустимо, якщо хочемо жити в комфорті і - головне – в безпеці!
 
Довідка: Наразі в зв’язку із проведенням планово-технічного обслуговування від газопостачання в обласному центрі від’єднано будинок № 14/41 по вул. Гулака-Артемовського. Найближчими днями планується   проведення такого типу робіт у будинках № 4,6, 2а на вул. Заньковецької.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також