"Закарпатгаз" знову перевіряє ужгородські будинки

3
0

Служба внутрішньобудинкових мереж ПАТ «Закарпатгаз» сьогодні проводить планово-технічне обслуговування (ПТО) багатоповерхівок № 53 по вул. Декабристів та №9 по вул. Заньковецької в Ужгороді.

 

За словами  очільника підрозділу Тараса Стегури, за першою адресою  ЖРЕРом №5 здано акти про прочищення та перевірку вентиляційних каналів, три стояки з під’єднаними до них квартирами вже готові  до підключення  газопостачання, проводяться заходи із приведення до стану, регламентованого правилами, загальнобудинкової засувки. Проте до 25 помешкань згаданого будинку газовики наразі не можуть дістатися: в них або ніхто не проживає, або господарі перебувають у відпустках, або  ж власники квартир ще не усвідомили, що без усунення наявних порушень, пов’язаних із самовільно встановленими газовими приладами, які необхідно відключити, газопостачання відновлено не буде.
 
Ще більш невизначена ситуація  стосовно проведення ПТО, наголосив Тарас Стегура, з багатоповерхівкою №9 по вул. Заньковецької.  Як власники житла, так і працівники ЖРЕРу №3, вже тиждень зволікають з актами  придатності до роботи вентиляційних каналів.
 
Як уже повідомлялося, до логічного завершення практично доведено ПТО в багатоповерхівках , розташованих за адресами Декабристів, 35/12,Заньковецької, 3 та 7, Челюскінців, 4 та 6.  З наступного понеділка газовики   проведуть аналогічні заходи і в будинку по вул.Джамбула, 54. Продовжити роботи з ПТО найближчим часом планується і в наближених до обласного центру селах – Павлово, Паладь-Комарівці та Галоч. Будуть повністю відключені від газопостачання 443 абоненти.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також