Закарпатка Анастасія Балог виступила на фіналі шоу "Голос країни"

120
9

Заспівала дівчина пісню співачки Dua Lipa Physical.

Талановита мукачівська вокалістка, вихованка Мукачівської дитячої школи мистецтв #1 ім.С.Мартона Анастасія Балог (клас викладача Ігоря Білика), наймолодша учасниця проекту "Голос країни-2020".


Нагадаємо, що відкрив фінал шоу "Голос країни" інший закарпатець Сергій Роман.

Коментарі

Д
Дред

Вафелька, Ще мала. Айбо скоро втьягнеся.

М
Мукачівець

А композитор правду виклав . І всі про це здогадуються

К
композитор

Ну я розумію мала ще глупа бо мала,а невже батьки не розуміють,що це все шоу,аби бабки скосити таким, як Потап і Настя,Кароль і інші їм подібні.Ви шо думаєте,шо ці члени журі дадуть місце на сцені такій,як ця мала?,та кілько їх вже було,і з с.Ключарьок мала і з Ужгорода і Іван-верховинець гукан з Хуста,і шо де суть?Співають на різних базарах з продажу вина і пива!!!

ДЧ
До чакаэмо

Слиди за метлов, и обзирайся по сторонам коли дорогу переходиш!!!

М
Мукачевкп

Некоторым писакам бы посоветовала рот свой помыть и мозги прочистить , может.хоть.тогда стыдно станет за те гадости которые здесь пишут. Девочка талантливая, старается достичь чего то в жизни. Порадуйтесь за неё, а вы сами никчемы и только знаете вокруг себя вонять

ДК
дуже крута мала

молодець!супер!

Б
Бабка

Бл.ть, шосьте мерзькі. Не ош би ся порадувати за землячку, а ще обсераєте. Чого досягли ви??? Ви барани, може і в Києві нигда небули. Сидете в калхозі та пиво палинку хлепчете, тай уто кить гроші є. Дибілота кончена.

М
Мукачево

Шкода шо непройшла, мала май файно спивала!

Л
Лоці

Типир буде співати у вариши на челленому вині

Читайте також