Закарпатка, яка збила пішохода і втекла, проведе за ґратами 5 років

6
15

Відповідне рішення прийняв суддя Тячівського районного суду.

В пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури розповідають, що в лютому 2018 року, у с. Красна на Тячівщині, жінка в стані алкогольного сп’яніння здійснила наїзд на пішохода, що йшов узбіччям у попутному напрямку.

Після скоєного водійка втекла з місця ДТП. Від одержаних тяжких тілесних ушкоджень, зокрема травм голови, чоловік загинув.

Відтак, заслухавши всі докази, суддя Тячівського районного суду засудив жінку до 5 років ув’язнення та позбавив її права керувати автівкою на 3 роки.

Наразі очікується вступ вироку у законну силу, адже кожен з учасників процесу може подати апеляцію.

Нагадаємо, на Мукачівщині зіткнулися позашляховик та легковик.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

АБ
а балажку так можна?

дуже добре, але балажку ще посадіть

ДД
до до до правда

а тобі шо мішать не срати у под'їзді, не митати сміття у Тису? Чи то треба пендрик? То лем худобі треба кирбач, би не свинити.

K
koss

Размер мозга имеет значение. Увеличить полсантиметровый мозг Ромарио уже не удастся даже с операцией, все в этом убедились. как эта медведчуцкая свинья отупела смотри здесь --- http://romario.divannyy.separ.lox

ДД
до Дюрі, djula і Модьор

Ру[b]су[/b]ни, геть звідсіля!

Д
Дюрі

Ий курва, гойра русинам тай мадьярам. Карпатольян буде Модьорорсагбон, я вам базарю. Бльовати ся хоче вже од мерських бандер які самі ся в очко єбут і ревут

І
Іван

За вбивсто5 років? А за крадіжку 3 ? Ужас, це просто беззаконня!

D
djula

я готовий учити модьйорньйелв .. мало тяжко негийз бо уже семий язик учу ... но што поробиш , то закарпаття , мій прадідо учив язики пак дідо пак опо , і я мушу ...

М
Модьор

так, так, пускай скорише розвалиться і ми прийдемо газдовати! Учите модьорнелв, бо не будет вам работы. Только улицы подметать и то фивником будут наши. А ваши дети навсегда забудут ийдешоньонелв. Так что правильно, надо уже запрещать украинский и вводить ороснелв. Потому что владимир и виктор великие друзя

1
123

Страна дуракiв i лохiв

НП
Не переживайте

Про Балашку ніхто не забув. Ті, що її кришують і обіцяли усе взяти під свій контроль скоро заплатять самим дорогим, грошей на відкуп не вистачить. Діти уже наркоманами поставали, а вони далі вірять у свою могутність. Балашка десь у київ утікла розводити лохів, там їх тьма.

Р
ромаріо

Кримінально-мафіозне угрупування Ромаріо, Совгавбирова, Ыстыка і Шоні Майдауна вже 30 років займається дискредитацією місцевого русинського населення, влаштовуючи п'яні ДТП, крадучи ліс і ганяючи контрабанду. В таких умовах перебування цих мудозвонів на території Закарпаття - це свідомий злочин проти народу нашого краю. Потрібно інтегрувати їм пляшки в гузиці, прикапчувати до ковбиць і пускати у сплав по Тисі.

Д1
до 15:35 і 13:42

Дирявіо, в тебе вже роздвоєння особистості почалося?

ПД
Правда до “До”

1.Погана новина: дійсно, про Балажку забудьте - в цій недокраіні закони не діють і злочинці легко відкупляться. 2. Хороша новина: цей ужас в цій недокраіні довго тривати не буде - хоча кремлівський карлик і є моральним уродом, але він зробить одну хорошу річ - Нордстрім 2 доб'є остаточно цю недокраіну, яка очевидно вже всім - ніколи не стане ні членом ЄС, ні НАТО, і одночасно розвалить цю фекальну рашку. Це єдиний шанс для русинського краю нормально інтегруватися в ЄС, а русинському люду - почати нормально жити.

Д*
До ***

Забудьте уже про балажку та прости мене господи тутка купила всіх

*
***

А шо з балажкой???

Читайте також