Закарпатка потребує допомоги, не залишайтесь байдужими (ФОТО)

11
0

Ярослава з Закарпаття - 28 річна жінка, яку готують до трансплантації кісткового мозку на початок березня 2015-го року в Німеччині.

Це рідкісне і дуже дороге лікування, але у випадку Ярослави - це єдиний шлях порятунку життя молодої дівчини та мами.

Зважаючи на її діагноз, у Славки є унікальний шанс на порятунок та повернення до своєї родини на Закарпаття - вона витримала надважку хіміотерапію, в неї вже є донор для пересадки КМ і більша частина коштів для її лікування також зібрана.

Але, Ярославі в край необхідна ваша допомога!

Загальна сума кошів для проведення трансплантації КМ становить близько $300000 . Більша частина коштів вже зібрана. Для проведення трансплантації, Ярославі ще не вистачає близько $50000.

Після проведення пересадки КМ, реабілітація Ярослави буде здійснюватися в Німеччині на протязі одного року і під пильним наглядом німецьких лікарів з клініки. Ці витрати включені до загальної суми лікування.

Отож, нам важко уявити, що на фінальному етапі Ярославі відмовлять в допомозі та залишать помирати. Тому, не залишайтеся байдужими!

КОРОТКА ІНФОРМАЦІЯ:
- молода мама
- фізично та психологічно сильна людина
- мужньо витримала повний (чотирьохмісячний) курс хіміотерапії
- успішно вийшла на останній етап до свого порятунку – трансплантації
- більша частина коштів на її лікування вже зібрана та сплачена
- на жаль, українські реалії вплинули на отримання будь-якого пожертвування або фінансування від фондів, громадських чи політичних діячів, тому остання надія на вас – пересічних та небайдужих українців!

В разі виникнення питань або пропозицій – звертайтесь:
muchychka@gmail.com

Реквізити:
Картка приватбанку
5363 5423 0333 2515 Мучичка Василь Іванович

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також