Закарпатка приготувала кутю у прямому ефірі в Instagram (ВІДЕО)

7
26

Ужгородка Мирослава Канюка щотижня робить прямі трансляції на своїй сторінці в Instagram, де робить різні страви.

Як розповідають журналісти "Суспільне Закарпаття", Мирослава Канюка на своїй сторінці в Instagram, на Святвечір, готувала традиційну для їхньої родини кутю.

"Як на мене, це традиційне приготування куті. Єдине, що може відрізнятися те, що кутя може бути з м’яких сортів пшениці зроблена і з твердих сортів. Як на мене, то з твердих сортів вона набагато смачніша", — каже жінка.

Кутю, за словами Мирослави, потрібно готувати годину. До 40-ка хвилин займає варіння пшениці. Далі до неї додає горіхи, ізюм, мак. В останню чергу — мед.

"Процес підготовки куті починається з вибору інгредієнтів до цієї куті. Я мед використовую соняшниковий. Він мені дуже імпонує. Дуже ретельно підпирала горіхи. Якщо вони будуть гіркі або чорні, то відповідно наша кутя буде також не смачна. Краще вибирати білий ізюм. Він найбільший і найсмачніший. Після того як ми додали мед, останній інгредієнт, наша кутя вже готова", — розповіла Мирослава Канюка.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Х
Хуст

Закарпаття ото Україна була тай буде,а сепаратисту будеме трахати беспощадно

Л
Ласло

Марусю давай покохаємось

Д1
до 11:01

Нормально у вбухого циганокельта гузиця пригоріла. Менджуле Студенозвуровий, а слабО вийти на вулицю і погавкати про заперевальних ? Одному місному мудозвонові вже світить від 3 до 5 років за сепаратизм, давай і ти ризикни погавкати - будеш разом з ним петушиному углі сидіти, "фільтруне" диванний.

КЗ
каральний загін ім. Ыстыка

Так, Увага! Попрошу вийти усіх українофобських срусинів з цього треду. Ви нам тут і нхй не потрібні!

Г
Гуцул

Банош прийшов з України через перевал. Банош то чисто українська страва.

ДН
До нижнього допису

Ти фуфел заперевальний , кому ти вказуєш ...? Ми є к орінні , а ти заперевальна н@волоч із "руЦкоглаголющими" тупими субстанціями дуже скоро будете пропущені через фільтрацію . Повір в це , муд@ку ! Всі попи$ду€те на схід , звідки приперлися до нашого краю . Жріть свою кутю , пси вонячі

ДН
до нижніх

[b]РУСИНОТА[/b] пудкацапська, ану здриснули з цього сайту! Приперлася якась алкашня тут "боло-боло-штрімфля-штрімфля-заперевальні-схроны-ы-ы-ы-ы". Не ганьбіть Закарпаття, алкаші лісокрадські!

Д2
до 22:11

чиста правда...лиш чмирі ліс вивозять на номерах ВС

В
Великоукраїнець

Так більшість на Закарпатті якраз за нього і голосувала. Чому так?

М
Мадяр

Руснаку правду кажеш!!!,лем мног понаїхало заперевальної жеброти, но як приїхали так і назад підуть(хоть туй їм дуже добре )

7
7777

Вибрали еврейчика,це не янукович,цей знає гешефт, кому і як продати,а кітьнезнає, то підскажуть

В
Великоукраїнець

Та вже 7 років розвалюється, ще довго чекати? Мала би за два дні, а ні, стоїть, навіть тут кляті хохли піднасрали

ЛК
Легіонер Кропивацького Якісного Легіону

Вітаю, шановне товариство, цю сторінку захоплено з метою перетворити на колонію великої бірди Кропивач. З цього моменту усіляка українофобія карається Богом, в першу чергу, в другу - якісними дописувачами. За усіма питаннями йдіть до кабінету великого гетьмана Йвана Гречки за цим посиланням https://kropyva.ch/bugs/ .

К
Кеен

Моя кутя в будці хижу сторожить не буду їі варити

K
Kropyva.ch

Не хвилюйтесь бо, великоукраїнські надлюди завжди діляться з заперевальною циганвою і кутею, і баношем. Ми ж бо добрі й заможні люде.

С
Сепар

Не переживайте,недовго лишилось україні, розсиплеться скоро,ще мало нацики поскачуть,набрали предитів,а отдавати треба буде територічми

Р
Руснак

Кутя то хуторяно-бандерами завезеноє! Нигда туй не було ниякої куті.Хуторянська жебрач вічно злидарювала то діточок хоть на Сятий Вичур чимісь солодким порадували. Ми Подкарпатські русини нигда на тілько не бідували.В нас шутимині,баники,медуники дітям цілий рік купували!

Б
Безос

+15 форентів рагулям знизу

М
мардук

Хльопці, та мразота окраїнська лізе з дегенеративного сайту Кропивач. Не ведіться на провокації йододефіцитних кретинів.

ДС
Дегенеративному сепару

Ну так ви якщо не хочете, то не їште, в даному випадку нацистська тварина накинулась на жінку через те, що вона їсть неправильну вашу. Мадярський паспорт в неї додайте, тоді буде істино закарпатська

M
Munkach

Яка ще кутя на закарпатті, нигда у нас неболо і небуде ниякої куті,закарпаття то не україна,їште ваші каші за перевалом у схронах

М
Маруся

Пезді своюй писок закривай. У Конотопі вать Ірпені.

ТП
Тупій пинді марусі

У своій будці, свойому газдові алкашу одкривай писок вонячий: де, кому, коли та шо готувати, бидлото лепава

Г
Галичанин

А що, на Закарпатті кутю не готують?

Г
гентеш

а я з нашого куті нич не роблю - няй собі бігать-гавкать дале, тоже божой створіня

М
Маруся

На своїй Черкащині готуйте кутю-залупутю кілько вам влізе.

Читайте також