Закарпатка Рената Штіфель показала свого чоловіка (ФОТО)

7
16

Співачка тримала свій сімейний статус у таємниці.

Фотографію із підписом на англійській мові "Разом із чоловіком" Рената Штіфель опублікувала у соціальній мережі "Інстаграм".

Для шанувальників співачки це стало сюрпризом, адже дівчина завжди тримала своє особисте життя у таємниці.

Цікаво, що нещодавно дівчина випустила кліп на пісню "Улыбнись" де зізналася, що написала її після того, як пережила тяжкий розрив із коханою людиною.



Коментарі

М
Мукачівець

Одразу згадується стара душевна пісня Андрія Алєксіна... >:-)

М
Майдаун

123, не все так просто.Пак ще десять сайтів перепишуть,пак у соцсітках будуть хехати.....Ось так розкрутиться якась маря притисканя і буде через пару року вами гидувати,хоча ви ІНЖЕНЕР,ВЧИТЕЛЬ,ЛІКАР,ЕЛЕКТРИК,НАУКОВЕЦЬ......і принесли суспільству користі в міліон раз більше ніж оця дівочка з сільського клубу!І ваші діти,чи онуки,123,вже не щахочуть навчатися,щоб стати ВИХОВАТЕЛЕМ,БУХГАЛТЕРОМ,ТОКАРЕМ,СВАРЩИКОМ.....бо смисла не будуть відіти.Ось так розвалюється держава,спільнота...

Ч
Читач

Букі прямо в точку??????

С
Селюх

П....ц! Вот новость. Кто это? Шницер шницель циркуль !!!! Звезда бл....я! Ржу нимагу

ДР
До редакції

Якщо Шліфель-Штіфель має за критерій "вау" свого якогось хачіка з алопецією ( облисіннія) , то це не є новиною , якою переймаються інші . Вона приваблива ззовні , а він ....що він ? Вона співає , а він ..... що він ? Інформація щодо цього не релативна

А
Алек

Она ещё и петь умеет ?

1
123

Люди, вам обов"язково треба сказати своє "фе"? Читаю коменти під постами і всюди суцільне незадоволення, незалежно від теми. Прочитали новину, не знаєте щось чи когось то пройдіть повз чи зайдіть в гугл , не треба виливати свій внутрійшій бруд у коментах. Це ваші проблеми, що ви когось чи щось не знаєте. Пишуть про вірус - не добре, про овочі- не те, про кордони, платіжки, творин, людей - вам все не так і не цікаво. Напишіть самі якусь цікаву та пізнавальну замітку.

В
Віка

То Мішо Кефа із Лецовиці. Коні має. Гнуй миче

Х
хренепер

ко такий шніпель, і який мені сенс знати хто її довбарь?

W
W

То лоцi з давидкова мае свиноферму свою у пацканьово.

Л
Лоцков

Ко йсе ?

ДЗ
до зайки

і нічим хорошим це не закінчується!!всі ви прогнивші люди

З
Зайка

Такі старічки обично всяким "повзрослєвшим мачо" фору у всьому дають

М
мкчв

я поняття не маю ко така рената штіфель а ко її муж то ти більше пофіг. В чому суть цієї новини? Шо ви хотіли донести до читачів? Чи то може моя вина шо я поняття не маю ко вана така?

Б
Букі

Доста старічок

П
Петро

То ви реально редакція хворі на голову.то новина забулисьте написати шо Мар’яна з пацканьова насрала гору гівна і показала , ви що пишете це не новини а реклама Путан.

Читайте також