Закарпатка Римма Зюбіна: отримання "Звання" вважаю "махровим совком"

14
36

Акторка висловила свою думку стосовно призначення державних нагород на день Конституції України.

За всі роки Незалежної України від отриманого "Звання" відмовився лише Олег Скрипка
Я щиро дивуюсь їх існуванню, бо вважаю це - "пережитком советского прошлого". Почитайте їх історію. Країни Балтії і Грузія давно відмовились від них, і митці там гіршими не стали. Але ще більше я дивуюсь, як можна їх отримувати і радіти цьому в 2020. Після Двох Майданів, після декларацій про європейські цінності. Митці? Ви в якій Країні? Ви де?

І не пишіть мені про надбавку до з/п, пенсії і місце на Байковому. Це теж не для всіх. Невже за ці копійки варто стати "совком"? Чому митці радіють і чому молоді митці радіють "Званням"? У мене нема звання. Повірте, що список моїх ролей в театрі і кіно, міжнародні нагороди за них, давно вже "тягнуть" на "Звання", і мені регулярно пропонують його з 2010 року. Пропонували і особисто і Міністри Культури, які є моїми знайомими а дехто і друзями.

Я відмовляюсь навіть від подачі документів на "Звання", бо для мене це "махровий совок". Так де ми і хто ми, і які цінності для нас є цінностями? Ми - колонія СССP чи Незалежна Україна, що обрала свій і саме свій шлях розвитку?
От Вам і День Конституції..., - написала Римма на своїй сторінці у мережі "Фейсбук".

Нагадаємо, що президент України відзначив трьох закарпатців державними нагородами.

Коментарі

В
Вдячний

Люблю Зюбіну! Талановита, розумна, людяна! Бажаю успіхів!

Ю
ю

от таких Актерів така "публіка" при союзі цькувала і кричала "розпни її, розпни!". Щи не усі такі ....оділи диривляний макінтош. Біда, ош научили і малих своїх пуцвіріньків злобно завдувати, бо сусід має свою думку, далеку од генеральеої лінії.

УС
уйків сват

Про нафту йсе як кажуть свинособаки не в бров а в глаз. Шо касаєся іннишніх лжедимократів які в случаї форс-мажора будуть із чічками встрічати куфайкових то факт. Но в тому є вина всіх, бо ми позволяєме жополизам правити нами. А істинні демократичні общиства такі ги німці чи англічани базуються на справедливості ,то є пример для подражанія а не гнилий совок.

ДВ
до всіх

Хто погубив СРСР,дешева нафта.Хто стримує викидня СРСР,дешева нафта.

М
Мукачівець

Коли ці "недокоментатори" були в садку дитячому , а потім в школі погано вчилися (чи взагалі не вчилися , оцінюючи їх коменти), то акторка - Римма Зюбіна зіграла в театрах і кінофільмах в СРСР і Україні багато ролей !!! Але де ж вам знати , продуктам інтернету з обмеженими фізичними і розумовими відхиленнями пацієнтами сьогодення ?! Генетично хвора нація . Все-таки , ПОТРІБНО терміново виїЗджати (від виїзд , а не виїЖд) з цієї території .... від субстанцій "третього світу" . Жах і невігластво. Мені , навіть не шкода ваших туризму дітей ... чому ви їх можете навчити , що передати ? Один демагог пише про все підряд і не по темі , інший про те , що хто це .... Ви , дійсно такі , чи це "гра на вашу публіку" ? Типу , а хто напише глупіше, той і начальник ковбаси ???

РУ
Роман Ужгород

Полет Гагарина в космос - 1961г, первая туалетная бумага в СССР - 1969г. Восемь лет советские люди вытирали жопу новостями о космических победах.

ЗК
злобний коментатор

от якого лисого ви у політику пхаєтеся????? ідіоти.... мій дідо каже шо при союзі було майліпше!!! ДА ДА ДА!! і лиш тому, што при союзі у нього х"..й твердо стояв, жарив усьо што було молодоє і файноє.... а, типирь , при незавісімості не та твердість....дуже не та... ко виноватий? і гімн совецкий пробував включати, і у хрущовку ходив, у півниці найшов паліньку из свої свальби за три рублі...... ніхрена не помогає. каже треба у союз..так і вам додікам хибить штось..

В
вата

Римма, ваши ценности - базары, секонд-хэнд и супермаркеты все остальное - театр, музеи, университет, худ.училище, библиотеки и пр. - было построено или основано при Советском Союзе, если вы не знали)

РУ
Роману Ужгород

Конечно же в Ссср было много чего хорошего, но из плохого было например как раз засилие идеологии, которой пытались подменить в том числе и экономику. Опять же термин "совок" относится именно к позднему СССР. Звания это именно элемент идеологической структуры, тем более видный сейчас, т.к. мы живем в капиталистическом мире успех в котором определяют материальные достижения.

М
Марія

Респект Риммі! Нагороди і не тільки нагороди , а й матеріальне забезпечення по максимуму мають отримувати хлопці на фронті, а не всіляки п..пляси типу потапа "сними штаны на RU.TV"

РУ
Роман Ужгород

К 18.34.Да соглашусь были и минусы при Союзе,но плюсов все одно было намного больше,чем минусов.Насчет квартир смотря какие,например если хрущовки где на пр.Свободы в Ужгороде,то да там не удобное жилье,маленькие комнаты,но все же бесплатно могли получить жилье семьи простых рабочих,а вот по тому же пр.Свободы по другой стороне уже "чешские" дома строили от завода Турбогаз и там уже удобные и классные квартиры были на то время.Воровство и коррупция были,ну не в таких огромных масштабах как сейчас в Украине,где ворует от рядового на таможне или воспитательницы садика,до президента.И насчет экономики да,рыночная экономика лучше согласен,ну если бы Союз не развалился,то может трансформировали экономику из плановой в рыночную как это сделал Китай и теперь за коммунистическим Китаем многие мировые экономисты обещают большое будущее.И то,что коммунисты в Союзе как вы написали стали многие демократы ярые,согласен,ну это просто продажные политики типа Кравчука,Елицина и Горбачева,не все такие

Т
Троцкій

А зато" чумачечий" митець Потап, автор "пиришкі-пупиришкі" не відмовився. Уважуха і два по сто цьому господіну. Іще тут многие пишут про Совок. Горбатилися работяги на заводі за 140 рублів, на ньому гнали 90% браку (Мукач.керамплитці привіт), всі бігали за імпортом, в магазинах пусто, ліпший друг завмагом-завбазою має бути, цукор-гречка-порошок по талонах. На книжку все складали бо нич ніде не було що купити. Я щей ходив у мебельний місяць відмічатися у черзі щоб купити довбані 4 тумбочки на кухню.

Р
Роману

Никто не говорит что при совке были только минусы, естественно были и огромные плюсы, и также естественно что многие тут ненавидят все что связано с совком так как наверное тем или иным способом пострадали от той системы. Ок, ты перечислил плюсы, давай поговорим о минусах. В совке все делалось через колено, инакомыслие уничтожалось. Да, строились этажки, что ты скажешь о качестве и удобстве этих квартир и зданий? Воровства и корупции небыло? Что лучше, рыночная или плановая экономика? И т.д Как по мне, так я рад что мы не в совке, ты придерживаешься другого мнения и это нормально. И заметь, самое интересное что самые ярые коммунисты вмиг превратились в ярых демократов и если надо будет снова перекрасятся.

Ц
Цікава

Раніше такі нагороджені їхали або відразу в сибір, або втікали до канади. Чого така історія?

РУ
Роман Ужгород

Тут многие пишут про Совок и.т.д.Так давайте напримере даже Ужгорода посмотрим сколько постороили в Ужгороде школ и садиков и заводов и бесплатных квартир и сколько при Украине построили.При Союзе только в Ужгороде кучу народу работали по специальностям:Мех.завод,Маш завод,Турбогаз,Мясокомбинат свой был,Бытовой химии,Электродвигатель,Ужгородприбор,ЖБК,ФМК,Гелиос,хлебокомбинат,Обувная фабрика,Швейная,хлебокомбинатов несколько,завод Большевик бывший.Теперь при Украине в Ужгороде не одной школы новой и садика,не одного моста нового,дома строят где только платные квартиры,сделали только Ж/д вокзал и то благодаря Кирпе и тогда премьер Янык был,из больниц и поликлиник построили только один кардиоцентр в районе Шахты,заводы Ядзаки и Джейбил и в районе уже Ужгородском Еврокар и вроде ВСЁ и это за 30 лет.О чем говорить и сравнивать?Ужгород только застраивали и растраивали при Австро-Венгрии и Чехословакии и СССР,больше всего домов и заводов и школ и больниц и поликлиник строили при Союзе

РУ
Роман Ужгород

Мда)))Вот это новость.Какая то никому не известная Римма Зюбина закарпатка отказалась типа от звания)))Да эту Римму пока тут на сайте не написали никто и не знал в мире и даже в Закарпатье))).Похоже ничего ей не предложили толкового вот от зависти и написала она).Взять артистов народных при СССР:Миронов,Михалков,Куравлев,Гафт,Быков и много других,тот же Михалков например и Оскара получал и поставить рядом вот эту Римму Зюбину,кто она и чего достигла в искусстве.

ДД
До Дауна

Іди вчи історію Дауне, Хоч одну розумну книжку прочитай, або хоч один вірштого ж Духновича, довбню. Бо свої то за горами — не чужі: Русь єдина, мисль одна у всіх в душі. … А жиєм тут тим же серцем і душой, З тим же словом і во вірі той самой, — Так что, если кто болієт як-небудь, Нашой братії біль такий же тиснет грудь. Так же само веселимся, если там Час веселий, Галичане, грает вам." - вірш "Голос радости" О. Духнович.

ДМ
До Мукачева

Прошу вас но, возьміть мило, вірьовку і ідіть на* віраштися, лем сим ви можете шось полезное зробити

М
майдаун

у комуніштів я би даже гіно з пісньов їв. Так як мене інваліда у афганістан не забрали, чорнобиль тоже не для мене (бо у голові срач), а хочеся уваги, тому і пишу туй.

ДМ
до майбільшогодауна

іди читай "Малая земля" слухай Кобздона і позерай с"єзди КПСС благо є капіталістичний інтернет де даже пацієнти "канатчикової дачі" можуть найти шось для себе.

М
Майдаун

Што се за фальовка?Звання в ниї помивалька тупа. Тобі шалаво до Союзу,як амебі до гомо сапієнс. Бандерувські викидиші,типу “уйків сват”,троцкоші..даже перещитувати не буду бо блювати крутиться.Ви підтримужте бо ви дегенерати. При капіталізмі ніє митців,творчих люди,при капіталіштах лем шантрапа што лаби роздвигать,п’янь і наркота.Ще бездарі нетрібні аля скрипка д@білуватий із вакарчуком! В так звануй укрії нигда не було і ніє таланту і навіть подобіє культури.Там лем вушливий неблагодарний пяничка Шевченко,што написав шети-плети.Все остальное то примітив! Вот у нашому Краї то таланти:Духновіч,Сільвай,Мункачі,Ерделі.....Балудянський,што Руську науку поднимав.Масса геніальних люди і соответственно народ,русины,высококультурні!

Б
Батiста

Краще б вона i iй подiбнi вiдмовилась вiд каналiзацiй, шкiл, лiкарень, садочкiв, Вiд гес, аес побудованих совком !!!! Слабо !?

К
коментатор

вона реально права. нагороди і звання це на фронті.... а тут дають шо попало кому попало. хоча не комупопало. пропозиція!!!! якщо залишити звання, то вони мають бути правдиві... за лічную преданность, за анальну лінгвістику (гавнометаніє в сторону опонєнта боса), за жополізаніє, за регулярний откат, за аби не звіздів лишньоє, і вообще як платну услугу(для тих які дуже понтанути хочуть).

Т
Троцкій

Молодець, підтримую!

ЧВ
Чортовим ватанам

Не знаю хто це така, але люба людина яка добровільно відмовляється від незрозумілих плюшок, заслуговує на повагу. А особливо якщо іі діі рвуть пукани ватнікам та совкофілам. Набагато прємніша людина чим ота ваша АлінаПакш яка зробила фурор перейшовши через калюжу босою, така пані і від рук путіна прийме нагороду заради карєри

УС
уйків сват

Звоніть у чікош єдиниця украв уд дохтора телефон та флудить туй.

1
111

ко се така і чому її думка для нас важна?

Ю
ю

то шо ти невіглас і нич не знаш, то є твої проблеми. Кромі Кобзона когось із артистів знаш? Чи кромі Раневської-актерки? Учися, читай....розвивайся

Д1
до 1

Ви статю читали? Щи залупутіна свого сюда приплти. Іди в столову санітари фриштик уже роздавуть.

1
1

Кто это? Яке звання? И в чем заключается незалежність? В том, что какой то дедушка Джо и ему подобные за нас все решили? Так по моемому были более независимы при Кучме, тот хоть лаврировал между сша и россией, а сейчас от нас вообще ничего не зависит.

Д0
До 09:30

Хто велика людина? Цю псоту нiхто не знае i знати не буде !!! Нехай запхае свого язика в дупу бандирi !!! Всi фiльми знiмають в кiностудiях побудованi “ махровими совками «! Як вже дiстали цi францьовитi , енцефалiтнi пацiенти « нызалыжноi”!!!

К
Ксен

Звання отримують не справжні митці,а номенклатурні пристосуванці,які обслуговують влади...

Ю
ю

Калап долів! Велика Людина, Велика Громадянка! Успіхів у всьому!

УС
уйків сват

Шпак не буь шлаком іди шпаклюй.

УС
уйків сват

Се ми се наша ментальність, ми купиме собі якусь ксіву ( права, дозвіл, диплом, посвідчення лівоє любоє,, докторську степінь) і гордимеся страшно тим, попутно всім брешучи , в тому числі і собі ,ош то заслужено. А спрвді кожний знає шо варта . тому у сів страні де даже дворники з вищов освітов така унила жопа.

Ш
Шпак

Дурепа! Хто ти така? Радій шо дають.

Читайте також