Закарпатка спростовує свою участь в "голій фотосесії" в Дубаї (ВІДЕО)

29
18

Дівчину почали масово цькувати у соцмережах. Тому Маріанна Федчук просто розмістила відео у Instagram за сьогодні, де каже, що вона вже три дні у Києві.

Дівчину почали масово цькувати у соцмережах. Тому Маріанна просто розмістила відео у Instagram за сьогодні, де каже, що вона вже три дні у Києві.

Маріанна зазначила, що вона "незаконно кордон не перетинала, щоб їй приписувати цей інцидент". Також каже, що деякі ЗМІ перекрутили про неї особисту інформацію. Адже вона не з Ужгорода, а з Виноградова.

Слід зазначити, що інформацію про затримання поліцією в Дубаї оголених дівчат з України, Росії, Білорусі та Молдови розповсюдило англійське видання Daily Mail, а пізніше і український канал 1+1. Саме там згадується інформацію і про нібито ужгородку Маріанну Федчук.

Сама дівчина каже, що ЗМІ "вирішили зібрати по локації фото тих, хто був на той момент в ОАЕ".

"А хто давно на мене підписаний і стежить за моїми формами, знайдіть мене на фото. Правильно, тому що мене там немає! Тому раджу уважніше стежити за моєю сторінкою, щоб вміти хоча б голу мене відрізнити від інших", - написала Федчук в Instagram-stories.

Відзначимо, що закордонне видання Daily Mail досі не видалило фото дівчини зі списку заарештованих моделей.

Нагадаємо, близько 40 моделей порушили закони ОАЕ про публічну порядність, коли були задіяні в проєкті, який викликав серйозні скандали в Дубаї.

Організатор зйомок - росіянин Олексій Концов. Він та моделі нині перебувають під арештом. Їм загрожує до шести місяців ув'язнення і штраф в розмірі близько 15 000 доларів США.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

З
Закарпатець

а мені поhуй

J
JJ

Шпокалася як мачка, а прилетіла в Україну рано та робить вид шо не розуміє в чому діло!

Н
новенький

то й добре що 99% дiвчат-це шльондри. при такій пропозиції ціни впадуть і будуть дступні навіть середньому класу. А щоб не скидатися на суспільство аморальне в усіх розвинутих країнах світу де статистика 99% дiвчат-це шльондри вже давно завжди роблять для публіки хорошу міну при поганій грі. Тобто хай роблятьщ iz себе целок, якi шукають тiпа справжне кохання , а на чолi ставлять реальніші цінники

ДН
До натурала

До чого тут геi? Йде мова про те , що 99% дiвчат-це шльондри ! Едине, що дратуе, що цi шльондри роблятьщ iz себе целок, якi шукають тiпа справжне кохання , а насправдi iм навистачае цiнника на чолi!

Z
Zoltan

Hat ez bizony Dubaj: https://www.instagram.com/p/CNNd0nEn-9T/

І
Імре

Отрий інстаграм люби найдеш на виїзд ходять за город мандрують і фотькають гузиці речі їду !

Д
Дура

Она и в Дубаях дура)))

Н
Натурал

У мене таке враження, що коментують новину одні геї в недоброму розумінні цього слова. Ви чого так нападаєте на привабливу дівчину? Хочете пропихнути закон, що ви кращі? Їдьте у Європу і женіться там один в одного. Привабливих дівчат не зачіпайте, бо будете, як ваші предки-геї, горіти у печах.

Я
Я

Все СМИ трубят об этом , фоточки выставляют их в Дубае , ее в том числе . Не была она .. ага , так и поверили )

С
Сикош

Курьва бреше

Р
рок

Закарпатці усе май розумні. Має волос у носі.

Ф
Фуу

Якась кацапка сивлюшська

Б
блек

може не спростовувати, она ще задовго до сього скандалу попадала у чорну базу даних шкур, кому інтересно може туй почитати https://dostoinstva.net/webcamgirls/697-fedchuk-marianna-valerevna-ukraina-zakarpatskaja-oblast.html

А
Артур

Бреше, на відео видно що йде від київського вокзала, а туди якраз прибуває поїзд від аеропорта. Всі відти так добераются в Київ, кому жалко бабки на таксі, а маршрутки там тепер лиш по пропускам. Видно повезло їй звалити з тої оргії пораньше тай не попастися поліції, а дальше перший же білет на самольот тай думу

У&
Унгвар & Мункач

Долетіти з ОАЕ до Києва, можна за 3 ~ 4 години. Щось на відео дуде пом'ята ти . Пом'яли , попробували і виплюнули "тіло" закарпатської дурепи .

У
Українадзвони

Таких форм по кожному населеному пункті доста . Возомнила із себе Кардашьян . Ані Лорак (Кароліна Куєк) і тій навіть чоловік - турок зрадив , а тобі до Лорак , як до сузір'я СТРІЛЬЦЯ у Вселенній !

У
У

А хто стежить за її формами ? Е такі шанувальники ?))) Бггг

М
Місцевий

Ну, це докорінно міняє справу. Она не виновата.

Читайте також