Закарпатка Уляна Донецька презентувала кавер на відому народну пісню (ВІДЕО)

15
13

Кавер на закарпатську народну пісню "Через поле широкоє" ужгородська співачка нещодавно презентувала на своєму YouTube-каналі.

Аранжування нової інтерпретації відомої пісні зробив Rodion Sun Lion.

Пропонуємо послухати та насолодитися неймовірним виконанням народної композиції.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДТ
де там русинська мова?

Текст пісні звучить українською мовою, з деякими діалектними словами. Досить розганяти фейки про "русинську мову" і міфічних "карпаторусинів"!

СС
Сікора Степан Ілліч

Прекрасна русинська народна пісня і заспівала її своїм чарівним голосом красива, талановита молода співачка, а скільки ненависті в деяких "щирих українців" і "місних макуртів"

ГД
Геннадий Донецкий

А еще я являюсь гордым носителем русскоязычной челюсти!

Д1
до 14:30

Ти алкашня тупоголова, пісня українською мовою співана, а не якоюсь фейковою русинською. Тому пшов нахер, Менджул/Справедливий/До нижнього допису/Агностик/Фермер/Водило/Мудило/і т.д. Тобі вже це 100500 разів тут казали!

Р
РУСИН

Гарна пісня , душевна . Мила дівчина , явно не мАскалька (місце народження не так важливе ) . Творча натура , співай !!! P.S. псевдо"місному" провокатору по-русинськи : "ЗАБИЙСЯ У МАТТЕРИНУ ЗВІЗДУ" , другий Крулько з гуцульщини !

ГД
Геннадий Донецкий

Спасибо всем дерьмометателям)) как всегда крысы даже имен своих постеснялись, а я и моя дочь с гордостью носим свою. Вы пупсики тоже попробуйте как нибудь творчеством заняться, глядишь яду -то поубавиться…

П
Порадникам

Уляна співає і шукає щось нове, ви- радите, прискіпуєтесь, викопуєте недоліки. Як результат, в Уляни вже чимало цікавих робіт (авторських також ;) ), а у вас багно та злість. А просто жити і радіти , що в цей непростий час ще хтось займається творчістю і робить те, до чого кличе серце, так не можна? Низько, брудно... фу... Справді бридко

Д2
до 23:29

Батерфляй, =====================>>>>>>> В ДУРКУ!!!

Г
Гукан

Дiвко!!! Починай спiвати своi пiснi !! Нехай твiй батя напише для тебе провiнцiйну музику , а каверверсii любый баранчик замемекае!!!

М
місний

Русинів не існує, а Сікора нехай краще про свої подвиги у "Перлині Карпат" тут розповість.

ЗР
звичайно руснацька співанка!

Вона не Донецька, а Донецкая, і не Уляна, а Ульянна - ім"я на кавері сама, а може татусь, не хтось інший їй придумав. До запису: дзвук гітари забиває її спів. Не треба так, Rodion Sun Lion - голос і так слабкий. Дівчинці порада: хочеш бути зіркою - ортодонт має над чим попрацювати.

СС
Сікора Степан Ілліч

Русинська народна пісня. Закарпатська — це може бути русинська, угорська, румунська... Народні пісні корінних народів, які проживають в нинішньому Закарпатті.

Р
Р

Гарно

Читайте також