Закарпатка в Європарламенті: "Ситуація в Україні не покращилась, а навпаки – значно погіршилась"

18
17

Представник угорської партії «Фідес» у Європарламенті, закарпатка Андрея Бочкор стурбована тим, що Москва все ще визнає сепаратистів та продовжує їх підтримувати та озброювати.

А також не має намру взяти на себе жодної політичної відповідальності за ескалацію конфлікту на території України.

«Цей конфлікт не вирішується військовим шляхом та шкідливий для економіки не тільки ЄС, але й України та Росії. Незалежно від національності, перш за все український народ відчуває серйозність ситуації, тому що вони живуть у бідності, в жаху. Тим паче, російська пропаганда й надалі ускладнює ситуацію розповсюдженням різних панічних чуток», – зазначила Андрея Бочкор на пленарному засіданні Європарламенту 10 лютого. Про це повідомляє karpatalja.ma з посиланням на сайт угорської партії "Фідес".

За її словами за останні тижні ситуація в Україні не покращилась, а навпаки – значно погіршилась.

Політик наголосила, що головною умовою для вирішення конфлікту є припинення вогню, виведення важкої артилерії з території, забезпечення безпеки мирних жителів та прав представників усіх національностей України.

Мукачево.net

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Йогобатько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Р
русинка

Меркель з Оландом мають бути в Дебальцевому раз повірили дебілам. А москаль - агент Кремля, сепар долбаний, куплений за криваві гроші.

9
911

забаніть долбаного москаля. най іде до пнх

8
88

Zoltannak Azert,mert ez egy huje tyuk!Azt sem tudja mit olvastattak fel vele!

М
Москаль

в Дебальцево идет шинкование укропа http://lifenews.ru/news/149858

Т
толя

ИВАН ИДИДОМОЙ !

З
Закарпатец

'Не надейтесь, что единожды воспользовавшись слабостью России, вы будете получать дивиденды вечно. Русские всегда приходят за своими деньгами. И когда они придут - не надейтесь на подписанные вами иезуитские соглашения, якобы вас опрадывающие. Они не стоят той бумаги, на которой написаны. Поэтому с русскими стоит или играть честно, или вообще не играть. ' цитата - (Отто фон Бисмарк ).

H
http://lifenews.ru/news/149858

Дебальцево зачищают

М
Москаль

ВСЕ! ВОЙСКА ОПОЛЧЕНИЯ ВОШЛИ В ДЕБАЛЬЦЕВО - НАЧАЛАСЬ ЗАЧИСТКА ГОРОДА! ГОТОВЬТЕ ГРОБЫ!

Z
Zoltan

Vajon miert nem vagyok buszke erre z Andreara?!

SJ
Sveik Jozef

Модератору сайту mukachevo.net: будьте ласкаві, не вставляйте в рубріку "Закарпатський Гумор" такі тупі анекдоти, бо люде подумають шо се сайт для безголових.

.
.

Добровольческий украинский корпус "Правый сектор" считает недействительными договоренности, достигнутые в в Минске 11-12 января. По мнению народного депутата и лидера одноименной партии Дмитрия Яроша, президент РФ Владимир Путин не будет соблюдать эти договоренности. Такое заявление сделал Ярош на своей странице в Фейсбуке.

М
Москаль

«Всего за сутки в результате боестолкновений общие потери силовых структур Украины составили: 7 танков, 11 БМП, БТР, 14 артиллерийских систем, 4 автомобиля, 127 человек убитыми и до 300 ранеными» — Ополченцы взорвали склад боеприпасов украинской армии в Дебальцево - Над Дебальцево днем 13 февраля образовался огромный столб черного дыма – характерный «гриб». Видео последствий взрыва появляется в Сети. http://www.youtube.com/watch?v=UX-bfF67L2M

А
адміну

викладуй інфу там де путін чи його радник казав шо він до тих переговорів нич немає бо він ниє стороною конфлікта!(тсн група в вк)

5
5

рижа пизда у неї

7
77

нафіг нам тих мадярів словаків поляків українців? треба з ними робити лем дипломатичні розговори й більше нич!

ШС
шо сесе боло..

хіби каждий вернув што украв...а не лопонів...та й піарився...коли самі мядяри лижуть гузицю путінови...а йдіть досточорту...

Читайте також