Закарпатка Вікторія Заєць яскраво заявила про себе на шоу Модель ХL (ФОТО, ВІДЕО)

8
15

Судді одразу назвали дівчину закарпатською Кім Кардашян. 29-ти річна Вікторія живе та працює візажистом в Мукачеві. Має доньку та коханого чоловіка, а на проект прийшла довести всім, що пишні форми – це круто.

Дівчина одразу голосно та яскраво заявила про себе. А суддям проекту привезла закарпатського вина, бо в нас на Закарпатті «люблять всіх гостити». Вікторія розповіла, що не завжди пишалася своїми формами. Найрідніша людина – тато вважав, що Віка повинна схуднути. Але зараз дівчина точно впевнена, що пишні дівчата красивіші за худорлявих.

10 тисяч дівчат з усієї України мали бажання взяти участь в проекті. І тільки 100 з них пройшли далі серед яких наша землячка.

Підтримати учасницю приїхав її коханий, який впевнений, що конкуренції для Вікторії на проекті немає. Більше пропонуємо дізнатись з випуску. Вихід нашої Вікторії починається на 1:11 хвилинах

Коментарі

ТР
Твоя реальна оцінка

Вульгарщина!!! Дикість!!! Тупість!!! Невихованість!!! Соромно, що з Закарпаття!!!

В
Василь

Но се вобще! Нашто боло так позоритися? Не могла без мата на телебаченню? Ганьба мені, ош она із Закарпаття! І кіть чесно, як мужик я би на таку не побзирав - груба, агресивна якась, ще й некультурна. У нас є много майліпших дівочок розміру XL.

В
Вiка

Iдеальнi люди вийдiть поучаствуйте ви .. представте лiпше. Я побзираю )))

ДЛ
Для л,,,

Корови то чим провинилися?

Л
л,,,,

Ганьба,,, Лише корови пасти

К
Козак

Зразу було видно шо то позорище .Чому наші люди лиш такими обєктами показуть і позоряться.Щей її чоловік там всякі коменти закидує.Короче позор бичій.Лиш позорять Закарпаття.

М
М

Ужасно! Сама по себе не красавица, не обояшка, женственности ноль. А вульгарщина так и прет. Как можно выйти и мат перемат?! Или она думает если повар тот дебил прошёл, который не воспитаний, так и она решила этим взять. Одним словом позор.

Р
Рутенія

Віка супер,ти красава!По нашому взяла в полон жюрі бо в ньому ще нормальні люди!А в коментах бісяться заперевальні гниди бо їхні “мешти”,,“ровери”,“висільї”,“забави”,“пляцки” вже в українців викликають рвоту!

К
Катя

А ще говорять що всі худишки злюки, ага)) Ви подивіться, вони розірвати одна одну можуть)) А ця Віка, якась невихована і мені здається розбалувана дівчина

С
Станіслав

Бідняжечка??

М
мкчв

Боже мій яка ганьба. Се просто дно...

М
Маша

Віка молодчинка, красуня, успіху і перемоги! Само крута на проекті. А всі хто пише дурниці- закрийте писки, завідуйте молча. Віка не лиш Закарпатська Кім, а і наша закарпатська Гоар Аветисян)

1
1111

Безбашена селючка))))

П
полюбе

конч*на із таких куриць люди думають шо на закарпатті якісь отброси непонятні живуть!! сИлянка!!!

В
Вовк

Ну , постривай!!.....

Читайте також