Закарпатка загинула через спалювання сміття

13
0

Учора, 13 березня, спалюючи сміття на власному обійсті, 84-річна мешканка селища Королево Виноградівського району отримала термічні опіки несумісні із життям.

 

Повідомлення про те, що в реанімаційне відділення центральної районної лікарні з опіками 95 відсотків тіла третього ступеня (А і Б) поступила літня жінка, рятувальники Закарпаття отримали о 14 год. 37 хв. А близько півночі старенька померла.
 
Як поінформували в Управлінні Держтехногенбезпеки області, того дня старенька вирішила прибирати на власному подвір’ї. Зібраний мотлох вона позгрібала на купу й підпалила. Через сильний вітер вогонь перекинувся на одяг потерпілої. Ще якась мить і жінка запалала мов смолоскип. Коли додому повернувся онук, то у бабусі ще тліли нижні кінцівки. Усі наміри лікарів врятувати стареньку виявилися марними.
 
- Даний випадок в черговий раз підтвердив, що з настанням весняних днів, відмічається збільшення кількості пожеж, що стають наслідком необережного поводження з вогнем громадян, - коментує ситуацію начальник Територіального управління МНС у Закарпатській області Антон Зелінський. Так, в період з 6 по 13 березня, пожежно-рятувальні підрозділи краю вже 8 разів виїжджали на гасіння пожеж, спричинених застосуванням відкритого вогню під час облагородження прилеглих територій та спалювання сухої трави.
 
Підносячи сірника до купи зі сміттям наші громадяни чомусь не беруть до уваги, що такі безконтрольні спалювання можуть призвести не лише до погорілих будинків та нажитого роками майна, але й пошкодити здоров’я, або навіть заподіяти смерть, як у даному випадку.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також