Закарпатка знайшла на вулиці загублений гаманець та віднесла його до поліції

17
7

Нещодавно до чергової частини відділу поліції м Берегове жінка принесла гаманець, пояснивши, що знайшла його на центральній площі Кошута.

Як зазначили в поліції Закарпаття, власницею гаманця виявилася 72-річна мешканка Берегова. В гаманці булиі виявили пенсійне посвідчення, гроші та особисті речі пенсіонерки.

Поліцейський офіцер громади одразу ж виїхав за вказаною адресою, аби повернути гаманець пенсіонерці, яка вже була у відчаї через втрату грошей та документів.

Літня жінка щиро дякувала поліції та порядній людині, яка принесла її речі правоохоронцям. Вона розповіла, що в гаманці знаходилися усі її заощадження.

«Ми щиро раді, що нашим мешканцям вистачає терпіння, щоб спеціально зайти у поліцію та допомогти людям. Разом із тим, хотів би наголосити, що все ж варто бути уважними до власних речей. Надзвичайно приємно працювати у громаді, де таке хороше ставлення людей один до одного», – наголосив поліцейський офіцер громади Володимир Якимчук.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Q
qqq

А якби вона сказала що там було ще 1000$ од сина зза кордону?

Б
Берегсаз

Еклесіаста 9:11 Час і місце .... Якби знайшли цигани або підлітки , то не повернули б .

Ц
Ціґань

я сяк даколи кой іду та найду 100$, та манавуго. пуйду в обменник, поміняву на гривню, та кільтуву на паленку тай дівки.

О
Овод

ЛЮДИНА.

М
Молодець

Молодець

Д
Ділаш

Лохудра

V
vvv

Мабуть із-за таких рідкісних людей Бог ще не надіслав кінець світу!

Читайте також