Закарпатка зустрілася з Ангелою Меркель під час прогулянки (ФОТО)

8
20

Закарпатська письменниця Ірися Ликович, яка навчається і працює у Європі, розповіла як сьогодні під час прогулянки випадково зустріла керівника Німеччини - федерального канцлера Ангелу Меркель.

Сталося ця у німецькому університетському містечку Грайфсвальд.  

"Пішла я раніше з лекції, аби дочитати книгу "М.ІСТЕРІЯ" Катерини Калитко, яку позичила на кілька днів, а там, на Фляйшмаркті, у Грайфсвальді групка така невеличка зібралася (людей п'ятдесят, не більше), слухають щось. Придивилась я уважніше - вона, пані Меркель. Я до неї, та й прошу, фото хочу, кажу їй, і підпис до зошита. Не підписала, тільки власну листівку, а фото зробити дозволила".

Цікаво чи можливо от так, прогулюючись Києвом, раптово зустріти Віктора Януковича або Миколу Азарова та сфотографуватися з ними на пам'ять?
 

Коментарі

ТШ
тот шо писав Йовшкови)))

Каріночко блестати " умом "явно не твоє.))))

К
Каріна

Умом вас,братці, не понять. Ну чому так предвзято до вшиткого свого? Сотні людей і в Мукачево (сято вина,замок), і в Києві, і в Криму, і в ВУЗах, і в селах фотографуються з нашими президентами і прем"єрами - пошукайте в архівах і переконаєтесь.Туй подошла дівка в студгородку до Меркель після лекції і зустрічі із студентами універу, який сама закінчувала(до речі) і сфоткалась.Будьте уважні: на фото Меркель в оточенні Власної охорони у навушниках,- сю кагорту ні з ким не попутаєш,. Можливо витягла фрагмент із загального фото. І вже роблять сенсацію і плюють своїм властям у писок. Ну не справедливо се, ідіоти.

ЗП
За правду

Чомусь Меркель не дає руки цілувати, як Янукович... бо нормальна людина. Андрію, Міжгірський район - це твоє, сідай у маршрутку, та звідти нам будеш цікаві новини розповідати.

М
МІКІ

Красна дівка а вид дурноватий

Й
Йовшкови

То малося на увазі ,шо Андрій верховинець......

Й
йоушко

АНДРІЙКУ. Я написав що даколи ся ганьблю, коли читаю такі коментарі наповнені ненавистю до людей.Я не маю у виду всіх закарпатців ,я себе сам рахую Закарпатцем ,хоча давно не живу на Закарпатті.

МФ
Михайло Фединишинець - Бондію

Шановний Бондію, цікава, актуальна й потрібна інфо. До речі, ви не лише багатослівний тугодум і безнадійно неграмотний, а й далі свого Мукачева нич, докус нич не видите. Роззуйте очі!

Й
Йовшкови!!!

Тим ,шо родився в Закарпатті треба гордитися і є чим гордитися у нас по правді народ хороший,роботящий ,а то просто пару верховенців ......

Ш
Шоні

Ірися і Мішко, не звертайте уваги - тут інформація більше про відкритість європейських політиків у порівнянні з нашими манекенами, і це справді цікаво!

А
Андрій

Михайло Фединишинець, де тут цікава і потрібна інформація? Розповіли що вона утікла з лекції, зустріла Меркель, та сфотрографувалася? От якби за Меркель щось розповіли, або ж вона її зустріла в м.Мукачево, тоді би було цікаво. А тугодум Ви сам та не грамотний із своїм "докус", якщо Вам це так дуже цікаво та потрібно.

МФ
Михайло Фединишинець - Андрію

Шановний Андрію, мила, цікава й потрібна інформація. До речі, ви не лише тугодум, а й докус неграмотний.

Й
йоушко

БОЖЕ МІЙ БОЖЕ, до чого деякі коментатори ЯЗВИ ,із усього робите гадості, інколи ся ганьблю що народився у Закарпатті.

А
Андрій

Меркель на Ірисю дивиться, як на дурну. От дурістіка. Покажіть краще яка набережна жахлива в стороні пожарки. Ідиотизм

I
Igorgold

а я поняв що вона в Мукачеві випадково зустріла Ангелю Меркель))

ПБ
Пан Баклажан

А я одного разу в Мюнхені зустрів Миколу Мельниченка, і упив з ним 3 по 30 палинки: http://pan-baklazhan.livejournal.com/47937.html Ця подія - штука, крутіша за Фауста Гьоте, нє?

D
dyr

Для McMurphy. Пам'ятник пані Меркель.

?
???

кому треба то фото з Януковичом!

А
Андрій

а на мукачево нет для чого це опубліковувати, нам що до того, що вона сфотографувалася. Більше нема чого писати?

Ч
читач

Мабуть це не реально, але і немає потреби...Це різні світи, різні менталітети, культури і основне виховання. Тому у Європі це реальність.А взагалі Ірися смілива людина, не розгубилася і просто як проста молода дівчина-студентка підійшла до пані Меркель і спитала дозволу на фото.Це щасливий історичний випадок!

M
McMurphy

Треба їй памятник у центрі посавити. Найшла чим вихвалятися!!!

Читайте також