Закарпатку, яку спіймали на переправленні "ухилянтів", взяли під варту із заставою

15
2

Суддя Ужгородського міськрайонного суду обрав запобіжний захід 38-річній мешканці Чопа, яку підозрюють у переправленні чоловіків призовного віку закордон.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що правоохоронці затримали жінку на гарячому, під час отримання частини винагороди, за яку вона обіцяла втікачам сфальсифіковані документи, що забезпечать безперешкодний перетин держкордону. Загалом 38-річна зловмисниця оцінили свої «послуги» в 12 000 $ за особу.

В пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури зазначають, що підозрювану мешканку Чопа суд взяв під варту із заставою у розмірі 198 тис. грн.

Жінці інкримінують скоєння злочину за ч. 3 ст. 332 КК України — Організацію незаконного переправлення через держкордон чоловіків, які підлягають мобілізації, з корисливих мотивів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ЯТ
якось так

Фотка не зовсім вдала - так, гейби паніка озирається-боїьтся котрий перший наскочить

С
Система

Ось вам і суд України. Та $ука брала по 12000 $ з ухилянта , була в змові з іншими (сама не має првноважень) і в результаті сьогодні-завтра вийде під заставу у 5500 $ (!?) Нічого не змінюється в цій країні. Хай суддя йде на фронт , в такому разі.

Читайте також