Закарпатку засудили за публічну підтримку російської агресії

7
8

Мешканка Сваляви заперечувала збройну агресію РФ проти України у присутності поліцейського та кількох військових.

Як зазначається у виру Свалявського райсуду, жінка, яка є громадянкою України, виправдовувала агресію росії проти України під час розмови з поліцейським офіцером громади на вулиці села Плоске, в присутності військовослужбовців.

Зокрема закарпатка висловлювалася, що вона "не українка, а росіянка, доки було при союзі доти жилося, чим стала України та Росія робить правильно, що Україна ніхто", чим публічно заперечувала здійснення збройної агресії проти України, висловивши повну підтримку дій агресора та публічно закликала до підтримки рішень дій держави-агресора.

У суді жінка свою вину визнала, суд розцінив її дії як колабораційну діяльність. Відтак, закарпатка уклала з прокурором угоду про визнання винуватості.

Суд визнав жінку винною за ч. 1 ст. 111-1 ККУ (публічне заперечення громадянином України здійснення збройної агресії проти України) та заборонив обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування на 10 років.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДЛ
до лумпака

сомаре, а коли за тобов прийдуть мацкалі і заженуть Польшу звільняти, а ззаді тя кадировиць буде онаджити, та пак будеш бановати, чомусь не пішов ту коричнову чуму мацкальську бити перед хижов ти. Заболись ме, як наші у Афган ішли? Щасливі боли?

АЩ
а що ій

Та ще до євросуду подасться - 2-а неля штепа може бути

ДН
До нижніх дибілів

Мозок є ? Коли за вами ті єба. .і зелені з синіми прийдуть , ти почуешь що ваша Мати , Дружина, Сестра .. буде казати щоб вас дибілів не забрали на ту війну , бо коли ти здохнеш, горе буде не у тебе а у рідних твоїх

І
Іван

Як звати ту маргу

ТМ
Твоя мамця

Лол, заборона на рівні заборони від Джейсона Стетема

ФҐ
Ферко Ґумійовий

Отброска у**біщна. На сході наші хлопці умиравуть каждий динь, а ся тварь такоє говорить. За копоси ї і є**шити головов у цівку

ВІ
Віктор Іванович

yйaбaти ї

М
Мукачево

То фсьо? Заборона на 10 років обіймати держ посади йой не смішіть - позорний суд! на 10 років за рішотку треба таких путінських аналлизунов

Читайте також