Закарпатки змінюють високі підбори на гумові чоботи

11
0

Вже майже позабуті в радянському минулому гумові чоботи зараз отримують друге життя. Причому, за твердженням продавців, зараз попит перевищує пропозицію.

Щоб від великої води уберегти, у всякому випадку, хоча б ноги, українці скуповують гумові чоботи. У цьому сезоні вони - найактуальніші. За інформацією, продавці за останній місяць їх продали більше, ніж за останні кілька років.

Крім того, це взуття є не лише практичним, але й модним. За словами дизайнера Оксани Караванської, свого піку мода на це взуття досягла ще два роки тому, і до цих пір актуальності вона не втратила

"Це цілком логічно. Актуальні проблеми навколишнього світу завжди впливають на розвиток модних трендів. Так що, гумові чоботи у весняному місті - це і необхідність, і, відповідно, мода. Купувати таке взуття можна будь-яких забарвлень, оскільки вона ідеально доповнює міський стиль одягу" , - розповіла дизайнер Оксана Форбаток.

Таке взуття за нинішньої погоди – найкомфортніше - кажуть городяни. На ринках переважають звичні вітчизняні гумові чоботи та калоші – за п’ятдесят-вісімдесят гривень. Поруч –  модні російські – від чотирьохсот гривень.

Але вже різних кольорів і відтінків, з хутряною або бавовняною підкладкою. У магазинах пропонують і дизайнерські гумові черевики – з принтами та малюнками.

При виборі гумових чобіт головне не забувати, що носити їх можна тільки на вулиці. У приміщеннях краще віддати перевагу традиційній взуття.

До речі, наступного тижня в Україні очікується відлига. У зв'язку з таким розвитком погодних умов МНС готується до паводків. У даний момент масштаби можливих паводків невідомі. Синоптики кажуть, що все буде залежати від інтенсивності опадів і темпів танення снігу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також