Закарпатська 128-ОГШБ потрапила під обстріли в зоні ООС (ФОТО)

21
11

На щастя жоден із воїнів не постраждав.

Як повідомили на сторінці "Закарпатський Легіон - 128 ОГШБр ЗСУ" у соціальній мережі "Фейсбук" за останню добу ворогом було вчергове порушено режим "тиші":

“Зокрема, агресор вів вогонь з північної частини села Новоласпа, звідки випустив 13 мін 82-го калібру. В той же час, розмістивши поруч з будинками мирних мешканців села Староласпи 152 мм артилерійські системи, ворог здійснив три постріли в бік оборонців Старогнатівки. Таким чином, збройні формування РФ, сховавшись за спинами дітей і жінок, вкотре продемонстрували своє істинне окупаційне обличчя” (Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation). Не виключаємо використання ворогом і 122 мм снарядів.

На щастя, ніхто з наших не постраждав, але це цілком дає зрозуміти, про який саме “мир” йде мова в промовах нашого супротивника, так як саме виглядає його “перемир’я”.



Підрозділ продовжує нести службу зберігаючи пильність та заходи безпеки, перебуваючи в готовності дати адекватну і симетричну відповідь в разі загрози життю особового складу, та з дотриманням режиму припинення вогню.

Нагадаємо, що у зоні ООС помер командир 128-ї бригади Євген Коростельов.

Коментарі

.
...

Якщо у коментах замелькало "вятрович, палубій, заперевальні, схрони, бандершня", і т.д. - значить знову пудсікорні, пудгецкові і пудчубіркові всрусини щось тирять і десь гадять.

С1
смітьови 15:02

То ти псяча блювото, мутація вятровічово-палубійово,справлено,вкотилося,шкарубло у пянці у попліснутому схроні,який і цігани обходили сторонов.То ти гною чіряковий лем у бурячанці копоню сушиш!

1
14:50

Алкашоні, русуне ти пудчубірковий, чого волаєш як ранений в сраку бізон? знову обдовбався бояришніком і метадоном? чи цигани в таборі по кругу пустили?

С1
смітьови 14:16

мустювко спита,бурячанко смердюча,заварили кашу бандершня лепава,галіцайщина з маньяками-бандітами на майданах,які продалися амерам,так,як колись гітлеровцям.Так,як колись Бабин Яр,мразі устроїли,так типирь Донецьк! ЗА ЗЛОЧИНИ ПЕРЕД ЛЮДСТВОМ БУДЕТЕ ВІСІТИ НА ШИБЕНИЦЯХ!

Д1
до 11:37

"Заварили кашу" на Донбасі твої диряві мокшанські сородичі за підтримки місцевої данєцкої бикоти і совкових придурків, яким дуже захотілося "пєрєстать корміть украіну". А байку про бравих трактористів і шахтарів будеш своїм русинським цімборам-алкашам розповідати.

Ф
фрас

ПТН-ПНХ

Д9
до 9-53

Хлопці, заварилисьте кашу на Донбасі, беріть карабіни і воюйте. Якогосьте чорта рвалисі на Донбас, встановлювати там свої бандеровські порядки. На коліна Донбас ви не поклали, на чолі з головнокомандувачем, злодієм поросенком Параду у Ростові не буде, а народ України зубожів повністю. На війні наживаються, а ми ще й податки платимо. Хваталоб воякам і 1,5 % від ВВП, зараз вже до пяти доходить, а то свинарчуки жирують. Да і Кримський вояка показував що є за що бурачанку пити.

Б
Барига

10.23 штатний провокатор ,проплачений і без нього скучно на сайтах. Провокатори доказують....шо бригада знаходилась на території Росії. Я провіряв , бригада на свїй території. Їдьте і провірте

ДН
до нижньої марги

тупорила туй лиш ти,маржино майданута

ДН
До нижнього

Ти дибіле дурний, може щи повіш шо наші виноваті, грім би тя побив придурку тупорилий

Б
Брехач

А в ОБСЄ кажуть що першими начинали наші. Де правда? А яка у нас дисципліна, видно з відео як "затримували" пяничника у Криму. Дадутьму росолу упити і додому відпустять.

Читайте також