Закарпатська ДАІ починає жорсткий контроль пасажирських автобусів

13
12

З понеділка працівники ДАІ, Укртрансінспекції, департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації проводитимуть моніторинг випуску пасажирських автобусів на лінію.

Зокрема оглядатимуть як проводиться щоденний передрейсовий технічний огляд транспортних засобів і медичний огляд стану здоров’я водіїв.

Моніторинг планують проводити із залученням представників громадських організацій, засобів масової інформації, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Вже складено графік таких перевірок:

23 березня – Ужгородський район, м. Ужгород;
24 березня– Мукачівський район, м. Мукачево, Хустський район, м. Хуст;
25 березня– Тячівський , Рахівський райони;
26 березня– Берегівський, Виноградівський , Іршавський райони;
30 березня – Міжгірський, Воловецький, Свалявський , Великоберезнянський , Перечинський райони.

Нагадаємо, закарпатськими перевізниками, що відмовляються возити пільговиків вже зайнялась прокуратура.

Департамент житлово-комунального господарства,
будівництва та інфраструктури ОДА

 

Коментарі

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=rNKesrev5Wc Пьяный Порошенко подарил мяч безногому инвалиду АТО www.youtube.com/watch?v=efXqAZc8ULk&list=PLgMaGEI-ZiiZ0ZvUtduoDRVXcU5ELjPcI Коломои?скии? не ду, потому не бу

0
007

Ще напишіть у скільки годин і скільки треба у конверт поставити.Краще б провірили,як проходять техосмотр ці автобуси.(Бахтін посадив людей на коменти).

Г
гость

До висловлень боді. У перевізника Бахтін одні знайращих автобуси в Закарпатській області,база де зберігаються автобуси,такоі в Мукачеві точно немаэ,медики та механіки перевіряють водіів та транспортні засоби найраще в області. Так що шановний бодю будуть твоі автобуси після ціэі перевірки стояти під забором бо перевірку будуть проводити не лиш ДАІ які за взатки напишуть що хочеш з ними вмісті провірки будуть здійснювати громадські організаціі. Так що бодю буть готовий зараз невдасться тобі зробити так як при попередніх перевірках,твоі автобуси невиходили на лінію бо вони непроходять ні тех огляд ні мед огляд водіі.Я твоі автобуси чермет знаву до одного. У вівторок я тобі бажаю удачі.

А
аня

як щоб не побачила комент "бодя" тоб і не написала. постійно їзжу на маршутках де пише пп бахтин.і то самі добрі маршрутки у городі Мукачево!

І
іван

бодя,а ти ко?

П
пасажирка

як раз у бахтіна автобуси найліпші і водіі нормальні,а вот деякі треба перевірити,особливо ті з яких сиплеться ржа і могли би порайбати чохли на сідушках

Q
qwas

Перевiряти, контролювати зрозумiло треба, а що взамiн? Вiдомо що технiка вже давно випрацювала свiй ресyрс, а як купити нову, де на придбання взяти грошi нiхто не радить, не допомагає. Всi хочуть їздити за помiрними цiнами. Вважаю лiпше подорожувати чим стояти годинами чекати, а що взамiн приїде. А не приїде нiчого окрiм таксi. Проблема в тому, що головний корiнь всiх проблем низька заробiтна плата нашого населення. Ось це питання треба вирiшувати, а не займатися демагогiйов.

Б
бодя

а у бахтина слесаря шо роблять автобусы в аварийному состоянее механик по выпуску пяный провиряе маршрутки слесаря алкашы надо его маршрутки вси на техосмотр в ужгородское мрео

Є
євген

Дятли напиишіть які рейси будете провіряти кожен день перевіряйте

А
активист

Практические разделки незаметен переварить

1
112

Будь ласка перевірте маршрут Мукачево - Іванівці....Відправляється з Мукачева о 9:35,10:35,11:35 і так далі...Там просто жесть шо робиться.....Плюс до того водій наглий як паровоз....Будь ласка. 13

G
goodboy

Забуливказати ПІБ перевіряючих.

Читайте також