Закарпатська ДАІ відзвітувала про стан руху

17
0

В Ужгороді Державтоінспекція відзвітувала про стан руху на автомагістралях. У 2011 р працівники обласної ДАЇ виявили 53 442 порушення. Зокрема в стані алкогольного сп’яніння даїшники затримали більше трьох тисяч водіїв. У 32 випадках водії зникли з місць автопригод.

Закарпатська ДАІ за минулий рік оштрафувала водіїв - порушників на 8 мільйонів 374 тис. гривень. 2011 рік відзначився грубими порушеннями на дорозі. Особливу увагу працівники державтоінспекції звертають на водіння авто в нетверезому стані. Таких випадків за рік було зафіксовано 53 442. Державтоінспеція розповіла про основні зміни та правила, що діють для водіїв. Для оперативного затримання порушників правил дорожнього руху в Нижніх Воротах та Лазещині встановлено нове відеоспостереження «Рубіж». Такий засіб спостереження діє скрізь по Україні і фіксує номерні знаки будь-якої автівки. Тепер наша область може наглядати і за машинами, що приїжджають з інших областей.

Відзвітувало закарпатське ДАІ і про зимовий період. Запевняють, що в цю пору року ДТП поменшало. Причина в тому, що багато водіїв бояться виїжджати на трасу в негоду. Про автобус, який перекинувся нещодавно на Свалявщині кажуть: їхав сухою дорогою, тому не завжди погода впливає на аварійність. У результаті автопригод в минулому році загинуло 12 дітей. 185 отримали тілесні ушкодження. Тому працівники ДАІ ведуть роботу зі школами, аби, по можливості уникнути ДТП з участю дітей.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також