Закарпатська ДАІ взялася шукати «блатну тачку»?

14
6

Обласна державна автоінспекція відреагувала на публікацію Мукачево.net.

У вівторок, 27 грудня першою новиною, яка була опублікована на Мукачево.net, стосувалася культури паркування закарпатських водіїв, зокрема в місті Ужгород.

Того дня до редакції Мукачево.net зателефонували з УДАІ в Закарпатській області з наміром уточнити, коли саме було зроблене фото.
 
Принагідно зауважимо, що на фото, зроблених кореспондентом, чітко видно номерні знаки автомобіля, який було припарковано прямо посеред тротуару.
 
Наостанок додамо, що це не перший випадок, коли Мукачево.net пише про культуру паркування закарпатських водіїв, а точніше її відсутність, але перший раз, коли на публікацію зреагували в ДАІ.

Коментарі

ВД
Від ДАІ

Порушника покарано! І так буде з кожним!

Д
ДАІ

предлагаю фоткать в Мукачево и вешать на сайте ато задолбали ети безпредельщики

Ч
Читач

Респект ДАІ-шникам. Але цікаво чи це не показуха і чи дійсно власника авто буде покарано.

Ч
Читач

Ага, проб"є по базі наше ДАІ цю Акуру, виясниться, шо за нею стоїть файна криша, та й замовкнуть і забудуть, ще й вибачення попросять.

П
Пітьо

А ви подивіться на МАСШТАБНІ порушення правил паркування в Мукачеві. Біля БТІ (бувша типографія) , біля драмтеатру, зеленого ринку, і т.д. Невже гроші від штрафування ЗНАХАБНІЛИХ водіїв не потрібні бюджету. Так потрібно передати цю функцію штрафування Пенсійному фонду і впевнений, що проблем з виплатою пенсій не буде. Або "чернобильцям", або "афганцям". І гроші будуть, і порушень з часом стане менше. Бо ДАІ-шники зацікавлені лише в "живих грошах" - по народному "хабар".

1
1

Закарпатська ДАІ взялася шукати «блатну тачку»!!!! ой, шоб з ніг не збилися шукаючи))))) жартівники!!! і нехай повідомлять коли знайдуть, і які міри прийняли до порушника!

Читайте також