Закарпатська ДАІ залучає пересувну станцію діагностики

14
1

З метою профілактики аварійності на пасажирському транспорті Державтоінспекцією Закарпаття проводяться цільові заходи із залученням пересувної станції діагностики.

 

7 травня таке відпрацювання проходило в обласному центрі. 
 
Протягом дня працівниками ДАІ було перевірено близько 70 одиниць пасажирського транспорту, у 25 випадках складено протоколи про адміністративні правопорушення. Найбільш сутєвою неполадкою з якою транспортні засоби використовувалися для перевезення пасижирів – це несправність рульового управління (10 випадків!). 6 водіїв ужгородських маршруток понесуть адміністративну відповідальність за те, що кількість пасажирів перевищувала кількість, передбачену технічними характеристиками, а один водій керував автобусом не маючи посвідчення водія необхідної категорії.
 
 В загальному, за минулий місяць на території Закарпатської області за допомогою пересувної станції діагностики  було відпрацьовано Ужгородський, Мукачівський, Міжгірський, Воловецький, Виноградівський, Тячівський, Хустський райони. Працівниками Державтоінспекції було виявлено 140 порушень законодавства на пасажирському транспорті.

Коментарі

М
микола

пусть направят передвижную бригаду в мукачево и наведут порядок по парковке

Читайте також