Закарпатська депутатка КМКС зобразила Закарпаття в кольорах угорського прапора (ФОТО)

29
26

Депутатка Закарпатської обласної ради від проорбанівської партії КМКС Юдіта Петеї на своїй сторінці у фейсбук розмістила фото мапи Закарпатської області, половина якої пофарбована в кольори угорського прапора.

Це відбулося на фоні її поривів до звинувачень про утиски етнічних угорців на Закарпатті. Що є продовженням угорської та російської пропаганди.

Щоправда, пізніше депутатка видалила фото зі своєї сторінки, вочевидь, зрозумівши, що воно є як мінімум недоречним, а також нестиме наслідки.

Навіть такий, ніби то незначний епізод, показує те, що політики партії КМКС бачать Закарпаття частиною "Великої Угорщини", а Орбана своїм духовним лідером, не зважаючи на його проросійськість та ворожі до України погляди.

Світлина була розміщена на обкладинці особистої сторінки депутатки.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДЮ
До юліши!!!

Вали в мадярію пр0ститутк0 орбановська!!!

О
Оксана

Не можу зрозуміти як це ви уявляєте. Військові нато будуть анектувати закарпаття?.. це я до деяких коментарів. Як на мене ця тема з анексією Угорщини Закарпаття маєчня і не має звязку з реальністю. Ситуація не зовсім зрозуміла, треба більш ретельне пояснення. Так ми можемо плісти здогадки.

RD
Real Deal

Так це звичайна сепарка. Ще в 2020 вона розмістила "osszetartozunk" з картою "Великої Угорщина", де в її складі й українські, й румунські й словацькі землі. СБУ - ви зовсім охреніли вже?

M
McMurphy

Це має бути тестом для облради , якщо там адекватні люди засідають то мали б вигнати цю сепаратистку на наступному ж засіданні

І
Іван

Знаю давно Юдіту,чесно,думав вона розумніша…

С
СБУ

Ми мaemo utlevel vshitki Ми забошляли бабулеси и типирь в Монако Хаха СБУ ми всI хабарники

П
проакація

не віриться, ош така тупа. Скорше усього, талполиз х-ла орбанко приказав такоє зробити (по приказу його уура). Бо хочуть ескалацію. Треба би уже і сьих помаліньки на місто класти. Погралися у імперію і доста.

В
Василь

СБУ чому мовчить. Це наша закарпатська Неля Штепа.

TJ
To jail

СБУ на Закарпатті спить і не бачить колаборантів :(

TJ
to Jail

де арешт цієї хвойди? Вона ще на Закарпатті кровопролиття руйнування і пожежі хоче?

О
Олена

Куди дивиться СБУ? Чи на Закарпатті люди бажають, щоб було, як у нас, на Запоріжжі: Олена дня обстріли та руйнування?!

В
Віталік

А чого лише Закарпаття? Подавайте Стрий, Калуш, Франківськ))

А
Алла

Там же смотрящий Тищенко керував? Докерувався. Де СБУ, де арешт цієї хвойди? Вона ще на Закарпатті кровопролиття руйнування і пожежі хоче?

J
John

Чому вона не арештована за заклик до порушення територіальної цілісності ? За що я маю йти воювати , якщо депутатка в тилу дозаоляє собі таке ?

Б
Бурятник

Запхати їй паяльника!!

С
Саша

СБУ на Закарпатті спить і не бачить колаборантів і промадярского губернатора. Може центральна влада відреагує на промадярські висери.

Й
Йоні

Чому її ще не арештували? Так починалось на сході. Особливо тепер таких зразу потрібно садити.

М
Мар'яна

Хай забираються тоді до чорта,кому вони тут треба, мало руського міра,ще мадярський тут як тут,ще одні ображені і пригнічені ідіоти

Л
Лоці

Лиш вівчар Микита не бачить, що оточився сепаратистами з претензією на українську територію. Орбанівькі кикс імедведчуковський Чубирко з русином головна опора губернатора. де СБУ

N
NRG

Пані юдіта. Свої метр на два землі ви отримаєте. Не переживайте.

В
Вуйко

У Ютки дома майже прапор руський і мадярський напаровані на всякий случай

ОМ
Ой маринка

Но ти шмара

НГ
Но гат такоє

Докус Ютка удуріла!

Ч
Читач

А в області зовсім відсутня СБУ?

7
78

Диверсантка .. відправити ї на модярію !

М
Марина

Моя бабка була з 1915 року і все розказувала як жили погано при мадярах.При чехах було ліпше.Я не розумію,чого Євросоюз не реагує на такі висери мадярів?

Читайте також