Закарпатська еротика «зваблюватиме» Волинь

5
9

Із 23 до 25 травня у Луцьку проходитиме Друга книжкова виставка-ярмарок «Книги великої Волині»

Протягом цих днів заплановано близько 30 різноманітних презентацій. В рамках заходу також має відбутися розширене засідання Асоціації книговидавців та книгорозповсюджувачів за участю голови Всеукраїнської асоціації Олександра Афоніна, а також Михайла Сдабошпицького, Віктора Баранова, Юрія Покальчука.

 Вперше у виставці-ярмарку «Книги великої Волині» участь візьмуть представники Закарпаття. У Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі ім.Т.Г. Шевченка, Острозькій академії та Волинському державному університеті відбудеться презентація Олександра Гавроша та Андрія Любки під назвою «Сучасна українська еротична поезія – погляд із крайнього Заходу». Закарпатські автори представлять власні збірки еротичної поезії – «Тіло лучниці» та «8 місяців шизофренії».

 

 

 

Коментарі

С
Спостерігачка

Молодці закарпатці! Так тримати! Сашко і Андрій, покажіть Луцьку як уміють творити на Закарпатті!

С
Спостерігач

Краще - простіше: Сашко і Андрій, покажіть Пуцьку ... Ви так це любите!

С
Слава

Їм хіба що можна звабити орангутангів!!!!!!!!!!!!!!!!

С
Спостерігачка

Наскільки мені відомо, презентації проходять дуже успішно! Пуцьку ніхто не показує, читали свої твори: не всі ж розкидують свій талант на писання пакосних коментарів ;) . Як на мене, то і Сашко і Андрій надзвичайно симпатичні, талановиті, славні хлопці! А ви, друзі, займайтеся й далі тим, чим займаєтеся. Тільки вважайте,бо жаба - то не фіглі :)))) Їм то вона нічого поганого не зробить, а от вам може й зашкодити. Принаймні настрій зіпсує ;)

С
Спостерігачка

А на рахунок орангутангів, то я не знаю, Слава, кого ви там зваблюєте і як, але знаю одне, що Любці й Гаврошу зваблювати нікого навтіь не потрібно. За ними дівчата й без того окропом ...!

О
орангутанги

а де можна купити книжки Сашка Гавроша і Андрія Любки? бо у нас у Кошельові вони не продаються, блін!

С
Спостерігачка

Гавроша можна замовити в інеті. А от про Любку не знаю... Ось його мило : a-ndruk@bigmir.net. Пишіть, може й надішлє.Хто його, Любку, знає :))))) А де знаходиться Кошельов?

H
hooligan

Спостерігачці: - Ви як так розумію одна із тих... Що біля еро-письменно-збочених окропом... Ню-ню. Дивіться, бо черево може вирости після презентації :)

С
Спостерігачка

То тепер чоловіча сила, яка не приовуєься, збоченням називається? Найсильніші люди - завжди найсексуальніші. А що якщо одна з тих, що "окропом..", то вже й не можу цінувати їх, як письменників, чи як? А презентації, до речі, дуе клансні. Закарпаття показало себе сповна. А те що після презентацій, шановний hooliganе, то взагалі супер. Повірьте на слово.Що ж ще потрібно дівчатам та жінкам? :))))

Читайте також