Закарпатська фехтувальниця виступатиме на паралімпійських іграх у Токіо (ВІДЕО)

10
0

Це будуть її перші такі змагання, — розповіла тренерка фехтувальниці Емілія Мадяр-Фазекаш.

Надія Дьолог розповіла: "Перед фехтувальними боями кожен спортсмен розминається на мішені, тобто колеться мішень: для того, щоб налаштувати пальці, руку розім’яти. Для розминки ми починаємо фехтувати: обираємо собі людину, з якою хочеш фехтувати, і підключаємось на станок, і починаємо відпрацьовувати безпосередньо бої. Відповідно боїв нараховується за день 7-8. Буває й більше, дивлячись яке завдання ставиш на тренування". Про це повідомляє Суспільне.Закарпаття.

Спортсменка каже: для неї це буде перша участь у Паралімпійських іграх і розповідає, як, зазвичай, проводять відбір.

"Ми їдемо на міжнародні старти і відповідно до міжнародних стартів нараховуються бали, вони підсумовуються і потім говорять, чи пройшла людина, чи має ліценцію, щоб взяти участь у Паралімпійських іграх. Адже це найвищий рівень, і кожен спортсмен мріє дійти до цього фінішу, взяти участь і, звичайно, перемогти".

Фехтуванням ужгородка займається близько п’яти років, щодня – по дві години у спорткомплексі "Юність", — розповідає її тренерка Емілія Мадяр-Фазекаш.

"Почала одразу інтенсивно працювати, набирати форму, вдосконалюватися і з перших змагань вона була з медалями. Ми йдемо до найкращих, найвищих перемог та щаблів, п’єдесталу. Ми для цього плідно працювали всією командою: як тренери, так і спортсмени. І тому ми будемо сподіватися на найкраще", — розповіла Емілія Мадяр-Фазекаш.

Літні паралімпійські ігри 2020 у Токіо стартують 24 серпня. Надія Дьолог виступатиме 29 серпня.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також